Magazin > Horoskop in Numerologija
873 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 3. septembra 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Energija Mlaja, ki vas bo vodila, spodbuja življenjsko moč in vitalnost, zato se boste želeli prebuditi v smeri, da zaznate, kam se je potrebno usmeriti v prihodnje.

Nikar se po nepotrebnem ne pritožujte, saj ste verjetno sami odgovorni za nastale napake, ki se v zadnjem času pojavljajo v vaši bližini. Iz razigranih misli se boste za trenutek usmerili v zaskrbljenost, ki pa vam lahko ponudi odgovor na pomembno zaznavo (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Pred vami je dan z energijo Mlaja, ki vas bo prebudila, zato se ne ozirajte preveč na to, da vas nekdo neprestano kritizira, ker je stvar samo v zavisti. Ostanite zvesti svojim željam.

BIK

Ni razlogov, da se sprašujete, kako vas bodo, ko boste povedali, da se nečesa ne greste več sprejeli, saj boste pozitivno naravnani. Občutek nemoči bo z ugodno energijo Mlaja popustil.

DVOJČKA

Pozorno prisluhnite, ter izpostavite svoje prednosti, saj se boste zaradi vpliva Mlaja odlično znašli na vseh področjih. Droben namig prijatelja bo dodaten povod za nasmešek na obrazu.

RAK

Točno boste vedeli, kaj si želite in kako dobiti prednost, zato se boste spretno izborili za nekaj nenavadnega. Natančno boste pretehtali vse okoliščine in sprejeli vsa pomembna dejstva.

LEV

Zaradi neprijetnosti, ki se bodo kljub Mlaju na področju odnosov v službi vrstile, boste zmedeni ter jezni, vendar boste kljub temu sposobni vse, kar se od vas pričakuje narediti brez napak. 

DEVICA

Samo določen dogodek ne more spremeniti nečesa, kar je nekako zapečateno, lahko pa s pomočjo energije Mlaja izboljšate vse tiste korake,  ki so usmerjeni v prihodnost. 

TEHTNICA

Težje boste razločevali med dobrim in slabim, saj boste imeli ves čas občutek, da vas ovirajo malenkosti. Na ljubezenskem področju bo končno vse potekalo tako, kot si želite.

ŠKORPIJON

Zaradi Mlaja boste kos vsem intelektualnim izzivom, zato brez zadržkov storite konkretne korake, posebno tam, kjer ste nekoliko v ozadju. Nekdo vas bo pohvalili za vztrajnost.

STRELEC

Nagnjeni boste k pretiranemu spletnemu zapravljanju, zato dobro razmislite, preden kliknete na mamljivo ponudbo, ki bi lahko bila zavajajoče narave. Zaupajte razumu, ki vas ne bo zavedel.

KOZOROG

Malce boste razočarani ob spoznanju, da za določen napredek ni dovolj le dober namen, potrebovali boste tudi prilagodljivost. Če boste sposobni prilagoditi se, se bo vse skupaj dobro končalo.

VODNAR

Natančnost se vam bo zagotovo obrestovala, zato nikar ne delajte prehitrih in nervoznih korakov. Ne bojte se izraziti se spontano, saj boste poželi številne komplimente.

RIBI

Razveselilo vas bo, da vas bodo tisti, katerih mnenje vam veliko pomeni, razumeli. Na osebnem področju se skušajte stabilizirati, saj vas čakajo veliki zalogaji, potrebovali boste predvsem moč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.