Magazin > Horoskop in Numerologija
958 ogledov

Dnevni horoskop za torek 30. julija 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Konjunkcija med Luno in Marsom lahko ustvari napeto vzdušje ter prebudi razne nesporazume.

Ne povzdigujte glasu zaradi ovir, na katere boste naleteli. Manj, kot jih boste poudarjali, manj ljudi jih bo sploh opazilo in lažje boste se boste spoprijeli ter soočili z njimi. Treba bo ugotoviti, kako uporabiti tisto, kar ste že osvojili, dotaknili se boste tudi urejanja finančnega področja. Ne bodite presenečeni, če se boste za trenutek izgubili v svojih mislih in sanjah o drugačni prihodnosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Jasen pogled in zbrane misli vam omogočajo ugoden razvoj situacije na področju dela. Prav tako se boste znali imeti lepo v krogu prijateljev, še posebej tistih, ki so vedno razigrani.

BIK 
Zastavite si z energijo lune v dvojčkih višje cilje. Instinkt vas bo usmerjal, da prevzamete kontrolo nad situacijo in potegnete iz nje največ, kar lahko, seveda na spontan način.

DVOJČKA 
Oseba, s katero si želite nekaj rešiti, bo dojela, česa si najbolj želite, zato se boste spontano podali v nadaljevanje zgodbe, ki je povezana s kreativnim delovanjem in osebnim napredkom.

RAK 
Na prvo mesto stopa notranja moč, s katero boste premostili napetosti ter situacije, na katere v bistvu nimate nobenega vpliva. Končno boste razvozlali, kaj si želi nekdo od vas. 

LEV 
Vprašati bi se morali, kako trenutno stojijo pomembne stvari na področju kariere, namesto da spretno ignorirate vse, kar je pomembno. Reši vas lahko le bolj odgovoren pristop.

DEVICA 
Zaplete, ki jih bo prebudila zmedena energija lune v dvojčkih, boste reševali tako, da se boste za nasvet obrnili k nekomu, ki vas dobro pozna. Nikar se ne obremenjujte z nepomembnim balastom. 

TEHTNICA 
Ker potrebujete več počitka in umirjenosti v popolni tišini, se boste resnim opravkom in večji družbi raje izognili. Ljubezen bo tista, ki vam lahko, če se ji boste odprli podari nasmešek.

ŠKORPIJON 
Nekdo vas bo s svojimi negativnimi opazkami spravil v kočljivo situacijo, vendar boste zaradi nabrušenega jezika, ki ga prebuja luna v dvojčkih, znali hitro poiskati sarkastičen odgovor.

STRELEC 
Nikar ne bodite nervozni zaradi stvari, na katere nimate vpliva.  Pripravite se, saj z razgibano energijo lune v dvojčkih prihaja vznemirljiva novica, ki vas bo pozitivno presenetila. 

KOZOROG 
Nekaj časa si vzemite čisto zase, saj boste močno obremenjeni s tem, kar bi želeli čim prej zaključiti. Razne nesramne pripombe in nejasni argumenti vas lahko spravijo v slabo voljo.

VODNAR 
Bolj pozorni bodite na opravljivo energijo, ki bo zaradi vpliva lune v dvojčkih ves čas silila v ospredje. Če se boste odzivali napadalno, se bodo določeni posamezniki enostavno umaknili.

RIBI 
Ker se boste v tišini posvetili samo sebi, boste kot prerojeni točno vedeli, kateri pomemben korak naj bi bil naslednji. Odleglo vam bo, ko boste preverili nekaj, kar je  povezano s financami.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.