Magazin > Horoskop in Numerologija
6208 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 4. januarja 2022

Horoskop.si Horoskop.si
Konjunkcija med Luno in Saturnom bo dodala resnost vašim čustvom in lahko vodi v distanco v intimnih odnosih.

Morda se boste morali soočiti z nekaterimi zahtevnimi situacijami in negativnimi stališči. Te ovire in omejitve se bodo nanašale predvsem na vaš dom in družinsko življenje. Situacija bo preizkušala čustva in lahko privede do občutkov zavrnjenosti. Potrebna bo samodisciplina. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Čim prej poravnajte račune in se soočite s svojimi obveznostmi. Kar nekaj časa vam že leži na duši nekaj, kar bi morali spremeniti. Znebite se bremena, saj vas bo drugače začelo močno motiti.

BIK 
Pričakujte dan po vašem okusu. Radovednost vam lahko odpre nova vrata, tista, o katerih premlevate že nekaj časa. V ljubezni imate možnost, da končno in na ustrezen način pridete do resnice.

DVOJČKA
Za praktične stvari kljub luni v vodnarju ne boste imeli najboljšega občutka, v zvezi z intuicijo in čustvi pa boste nepremagljivi.  Uspelo vam bo poiskati in izraziti prave besede ob pravem času.

RAK
Prišli ste do točke, ko bo kljub luni v vodnarju za napredek potrebno nekaj žrtvovati. Na zalogi boste imeli obilo motivacije, s katero boste uravnavali primanjkljaj odločnosti. Ljubezen vam prinaša harmonijo.

LEV
Glede kariernih odločitev je zelo pomembno, da ste diskretni in tega se zavedate, kar pa še zdaleč ne pomeni, da vas ne bo mikalo da se z nekom soočite in izpostavite pomembne iztočnice.

DEVICA 
Ko se bo dogajanje obrnilo v negativno smer, boste brez pomislekov zamahnili z roko in se distancirali. Ne boste se ukvarjali z neumnostmi, raje se boste posvetili prijetnemu vzdušju.

TEHTNICA
Ne boste navdušeni nad energijo, ki je počasna in dolgočasna. Čas z luno v vodnarju  vsekakor ne bo primeren za počitek. Morali boste podati se v boj, pa če vam bo to všeč ali ne.

ŠKORPIJON
Luna v vodnarju vam prinaša veliko smeha in dobre volje, le s pikrimi pripombami nikar ne pretiravajte, saj bi se lahko slabo končalo. Ljubezenske vragolije vas tokrat ne bodo prepričale.

STRELEC
Z mnogimi pozitivnimi mislimi se boste spustili v prijetno vzdušje. Bližina družine in dobrih prijateljev vam bo veliko pomenila, zato boste z njimi želeli preživeti čim več kvalitetnega časa.

KOZOROG
Zanimivo bo, posebno če si želite kaj novega na čustvenem področju in se sprašujete, ali bi se z nekom zbližali. Energija lune v vodnarju vam podarja več napredne ter pozitivne energije.

VODNAR
Na čustvenem področju bo situacija napeta. Očitali vam bodo namreč, da ste preveč zagledani vase. Vendar je prav, da poveste, da je včasih zdravo postaviti se zase ali pa nujno potrebno. 

RIBI
Zadeve povezane z domom in družino bodo potekale v soju dobre volje in sproščenosti, čeprav luna v vodnarju ustvarja napeto vzdušje, v kolikor vaši potenciali niso izraženi.

Komentarjev 1
  • Timothy_Rodriquez 10:18 04.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦