Magazin > Horoskop in Numerologija
10069 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 4. junija 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
S konjunkcijo med Soncem in Venero se bo prebudila močna želja, da bi drugim dopustili, da vas usmerjajo.

Bližnjim boste sposobni brez zadržkov povedati, da jih imate radi, ali jim izraziti hvaležnost. Spoštovanje bo glavno vodilo. Usmerjeni v željo po uspehu se boste marljivo trudili dohiteti druge, pri tem pa ne pozabite, da potrebujete tudi sprostitev. To je odličen dan, da se vprašate, ali počnete stvari, zaradi katerih se počutite najbolj izpolnjene. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Z energijo lune v biku si boste za vsako stvar vzeli več časa, saj ničesar ne boste želeli narediti polovično. Vaša pripravljenost k doslednosti pa lahko nekoga, ki je bolj površen, močno zmoti.

BIK 

Kljub temu da boste na področju kariere prejeli navodila in smernice, vas lahko vse skupaj močno zmede in preusmeri k temu, da nadaljujete čisto po svoje, drugače kot pričakujejo od vas.

DVOJČKA 

Pred vami je zahteven delovni izziv, ki bo pomembne narave, zato delujte zbrano in skušajte sprejemati nasvete. Naklonjenost ljubljene osebe bo ustvarila harmonijo in zadovoljstvo.

RAK 

Zaradi energije lune v znamenju bika bo mnogo priložnosti za osebno rast in razvoj. Pazite le, da bodo vse izjave, tudi tiste, povezane s področjem medsebojnih odnosov, iskrene. 

LEV 

Bodite bolj spontani in ne načrtujte preveč, saj se lahko zaradi nepredvidljivih dejavnikov nekaj obrne v drugo smer. Radovedni boste, kako se bo nekaj, povezano z denarjem, razpletlo. 

DEVICA 

Luna v znamenju bika vas bo prepletla z uspehom pri delu ali rešitvijo finančnega področja, ki vas bremeni že nekaj časa. Zaupajte sebi in informacijam, ki bodo tokrat točne.

TEHTNICA 

Čeprav se že nekaj časa ne morete dogovoriti glede finančnih zadev, nikar prehitro ne obupajte. Ne pozabite na dejstvo, da ni dobro, da težave in zaplete nosite v sebi in o njih ne spregovorite.

ŠKORPIJON 

Ker si želite določene zadeve ustvariti tako, kot ste načrtovali, lahko naletite na osebe, ki se z vami nikakor ne bodo strinjale. Ne bodite presenečeni, če boste začeli še sami dvomiti.

STRELEC 

Odpreti se bližnjim bo tisti del življenja, ki vam bo predstavljal prijetno priložnost za osebni napredek ter srečo, po kateri hrepenite. V odnosih pričakujte prijaznost ter toplino.

KOZOROG 

Ker boste precej zasanjani, bolj počasni in prepričani v svojo skrbno delovanje, lahko nekoga, ki ves čas hiti, zmotite. Zajame vas lahko nemir, ki se bo stopnjeval v fazo utrujenosti.

VODNAR 

Nekdo v službi vas bo opozarjal, da se določeni projekti ne morejo premakniti brez vas, vendar vas lahko to naredi nervozne, saj boste z mislimi tokrat bolj pri prijetnih stvareh.

RIBI 

Spomnili se boste vsega, s čimer ste odlašali. Najprej si sestavite dober načrt, da vas ne bo zajela panika. Utrujenosti ne boste začutili, saj vas bo prebujala ljubezenska strast.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.