Magazin > Horoskop in Numerologija
1115 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 6. avgusta 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Ob dobri novici, ki jo prinaša konjunkcija med Luno in Merkurjem boste polni vznemirjenja.

Zagrabili boste za tisto, kar vas bo v trenutku navdihnilo, vendar je smotrno, da preverite tudi celotno ozadje situacije. Krmarili boste z odličnimi pogajalskimi sposobnostmi, kar vas na področju dela in denarja postavlja v ospredje. Opirali se boste na razne psihološke motive, ki bodo simbolizirali trenutno počutje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekdo vas bo v trenutku, ko tega sploh ne boste pričakovali, razočaral s svojim odzivom, zato boste hkrati jezni in žalostni. Usmerite se čim prej v reševanje finančnih vprašanj. 

BIK
Vse, kar je pomembnega, boste v službi zaradi vpliva lune v devici lažje razvozlali. Skušajte nadoknaditi vse zamujeno, saj boste s tem prebudili odličen občutek zmagoslavja. 

DVOJČKA
Vse stvari, ki so vas mučile, se bodo, če se boste o njih iskreno spregovorili, obrnile v pozitivno smer, saj bo dojemanje drugačno kot v preteklih dneh, vi pa v notranjosti bolj stabilni. 

RAK 
Kljub temu da boste na področju kariere poznali skoraj vse prednosti, pazite, da vas nekdo ne bo razočaral v zadnjem trenutku, ko bo morda že prepozno za razne popravke.

LEV
Čustvene zadeve, ki niso skladne, kljub hladni energiji lune v znamenju device zaslužijo več pozornosti. Premagajte negotovost, ki jo skrivate za pogumnim obrazom.

DEVICA
Na področju medsebojnih odnosov si boste zaželeli več miru, saj ste utrujeni od vseh turbulentnih dogodkov ter razprav v zadnjem času. Navdihnil vas bo vonj po kreativnosti.

TEHTNICA 
Vezani,če ste v razmerju, ki je v zadnjem času polno napetosti, se čim prej pogovorite, ter razrešite, kar je v vaši moči. Samskim se bodo nizale ponudbe, ki pa vas tokrat ne bodo prepričale. 

ŠKORPIJON
Če se bo pojavila stara napaka, boste zaradi lune v devici v momentu zelo nemirni in napeti. Naj vas ne bo strah nekaj pomembnega narediti tokrat čisto na svoj, edinstven način. 

STRELEC 
Začnite s pomembnimi pogovori o kočljivih zadevah prej, kot se bo nekdo besedno spravil na vas z raznimi očitki. Z energijo lune v devici se boste veliko težje sprostili.

KOZOROG
Dovolite, da vam svetujejo ali vsaj namignejo, saj se boste le tako rešili neprijetnega občutka, da ste določene zadeve pozabili. Zanimalo vas bo vse, kar je povezano s področjem zdravja.

VODNAR 
Naj vas ne bo strah vprašati v zvezi s situacijo, ki vas bremeni, saj boste z odgovorom veliko lažje zajadrali na pravo pot, ter s pomočjo vpliva lune v znamenju device prebudili vztrajnost. 

RIBI
Pazite na finance, poskusite se zaradi energije device, ki želi točnost držati urnika in se ne ozirajte preveč na tiste, ki bodo hiteli in nemirno želeli prevladati nad vami in vašimi koraki.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.