Magazin > Horoskop in Numerologija
3066 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 8. avgusta 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Zaradi Zadnjega krajca se boste počutili energični in aktivirani s spodbudo za ukrepanje.

Bolj boste ambiciozni in pripravljeni tvegati.  V medsebojnih odnosih boste bolj zaščitniški kot običajno. Vendar pa morate biti previdni, da ne prevzamete vloge rešitelja v situaciji, ki bi jo bilo bolje pustiti pri miru. Za čustveno ravnovesje morate spoznati, da vas prevzemanje razpoloženja drugih lahko odvrne od najboljše poti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub temu, da imate močan imunski sistem in niste občutljivi, se bo potrebno bolj intenzivno usmeriti vase in v tiste kotičke, ki niso v najboljšem stanju. Dobra kondicija vas bo navdala s samozavestjo.

BIK
Družina stopa na prvo mesto, saj ste doživeli številne situacije, ki so pokazale, komu lahko zaupate in na koga se lahko zanesete. Tokrat vas bodo podpirali pri ciljih in vam vlili samozavest.

DVOJČKA
Če boste začutili, da se vam trdo delo ne obrestuje, se spomnite, da so včasih sadovi dela požeti veliko kasneje. Zavistni sodelavci vam lahko, če boste dovolili povzročijo nekaj sivih las.

RAK 
Pazite, da ne boste, ko se boste znašli v kočljivi situaciji pretiravali, saj bi si s takšnim načinom zbrali več sovražnikov kot prijateljev. Nekdo od prijateljev vam bo prišepnil, da bo vse tako kot mora biti. 

LEV
Spoznali boste, da je čas največji in najboljši učitelj, saj bodo spoznanja, do katerih boste prišli odlično vodilo za skok v uspešno poglavje. Čas je, da se naučite ceniti pristne vrednote.

DEVICA
Težko za vas bo Zaradi Zadnjega krajca upreti se želji, da bi nekoga, ki je v vaši bližini opozorili, naj določne navade spremeni. Zato se raje ukvarjajte z vsemi tistimi dejavnostmi, ki vas polnijo z optimizmom. 

TEHTNICA
Sprostite se in si z vplivom energije lune v biku privoščite nekaj, kar ni povezano z obveznostmi. Nova zgodba se sicer razvija počasi, vendar v pravi smeri, kar vas bo pomirilo. 

ŠKORPIJON 
Prednosti bosta vztrajnost in neuničljivost, ki vas lahko na poslovnem področju rešita pred zagato. Želeli si boste napredovanja in izboljšanja, zato boste z veseljem sprejeli poslovne ponudbe, ki vam bodo to omogočile. 

STRELEC
Pripravljeni boste storiti tudi kaj takšnega, kar sicer ne bi, saj vas bo spremljala velika mera poguma, prepletena z uporniško žilico. Uživate v pridobivanju znanja ter zavesti, da se vaša obzorja širijo.

KOZOROG 
Pri delu vas bodo pohvalili. Čeprav nimate veliko izkušenj, se boste odzivali še bolj pogumno ter osredotočeno na glavno bistvo. Glavo boste dvignili ravno v trenutku, ko prihaja priložnost.

VODNAR 
Z nekom se odločata za pomemben korak, toda najprej se pogovorita o zadevah, ki so ključnega pomena. Šele potem naj bodo na vrsti manj pomembna vprašanja. Rešil vas bo iskren pristop.

RIBI
Hitro lahko kljub energiji lune v biku, ki je premišljena vpijete nove informacije. Ne bodite prezahtevni, posebno v ljubezenskem odnosu, kjer so prisotne številne težke in kompleksne ovire.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.