Magazin > Horoskop in Numerologija
532 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 8. oktobra 2024

astrologija, napoved Profimedia
Soočite se spontano z nalogami, za katere v preteklem obdobju nikakor niste našli pravih prijemov ali rešitev, saj boste vse počeli s pridihom optimizma.

Na področju čustev se boste najbolj razveselili kakšnega prijetnega iskrenega komplimenta ter predloga, da se odpravita na pohajkovanje. Če si boste dovolili, lahko energija, ki vas bo obdajala, izzove pozitivne občutke, veselje, navdušenje in prebudi samozavest. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z določeno zadevo se, dokler ne bodo jasna tudi finančna ozadja, se ne boste strinjali. Ne bodite presenečeni, če vas bo nekdo v ozadju kritiziral, saj boste delovali precej trmasto.

BIK 
Pazite pri zahtevnejših fizičnih opravkih, saj boste z energijo lune v znamenju strelca določene zadeve zaznavali veliko bolj ohlapno, kot so v resnici. Prav tako lahko nekaj spregledate.

DVOJČKA 
Nečesa ste že močno naveličani, zato boste z energijo strelca poskrbeli, da bo tam kjer boste zabavno. Nikar pa se ne izpostavljajte preveč, da ne naletite na kakšen zelo negativen komentar. 

RAK 
Premislite, ali vam resnično ustreza nekaj, kar se dogaja v službenem okolju. Previdno delujte v odnosu s tistimi, ki se bodo poskušali nesramno vtikati v vaše življenje in razmišljanje. 

LEV
Povejte na glas, kaj je tisto, česar ne mislite ne glede na situacijo, ki se bo odvila, spremeniti. Pokažite iskrena čustva, saj bo nekdo v nasprotnem primeru dobil o vas napačno mnenje. 

DEVICA 
Z veseljem boste tkali načrte za prihodnje dni. Pogled v prihodnost bo z luno v strelcu končno bolj razbremenjen. Vse, kar boste zaznavali, izkoristite tako poslovno kot tudi zasebno.

TEHTNICA 
Nekaj se bo začelo dogajati šele takrat, ko se boste pozanimali o vseh malenkostih, ki so trenutno morda brez pravega pomena. Preveč vas skrbi glede zadeve, ki se bo kmalu rešila.

ŠKORPIJON 
Osebe, ki se bo v zadnjem hipu odločila nadaljevati svojo pot, nikar ne zadržujte preveč, naj naredi tako, kot si želi. Intenzivno boste razmišljali predvsem o prihodnosti ter o raznih premikih. 

STRELEC 
Pogrešali boste brezskrbnost, ki ste jo doživljali pred kratkim, zato se boste v mislih ves čas vračali nazaj. Spomnili se boste tudi na zadevo, ki je v bistvu še vedno zanimiva. 

KOZOROG 
Karkoli imate v planu, se boste z energijo lune v strelcu dogovorili brez komplikacij. Izredno dobro boste razpoloženi, ne glede na čustvene zaznave, ki prihajajo iz ozadja. 

VODNAR 
Ne veste, kako se odločiti, zato se pogovorite, kar vas bo končno razbremenilo in spravilo v položaj, ki bo dišal po notranjem zadovoljstvu. Povežite pomembno s prijetnim.

RIBI 
Presenečeni boste nad ugotovitvijo, da je lahko delovno okolje tisto, ki vam je v bistvu zadnje čase pisano na kožo. Prebudila se bo intenzivna želja po spontanih odločitvah. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.