Magazin > Horoskop in Numerologija
8256 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 22. avgusta 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Spoznanje, da zmorete več kot ponavadi, vas bo napolnilo s samozavestjo in vam vlilo pogum, zato se nikar ne obotavljajte preveč, ampak se neobremenjeno podajte v akcijo.

Prisotna bo strastna intenzivnost, ki jo bo treba nekako izraziti. Poudarjeni bosta spontanost in razposajenost, še posebej na področju medsebojnih odnosov. Karkoli boste počeli, boste prišli do spoznanja, da je dan bolj barvit, če imate nekakšen ustvarjalni izhod, zato bo iskanje načinov, kako se izraziti zelo pomembno. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z luno v svojem znamenju boste na področju dela in denarja ubirali prave poti ter reševali tisto, česar drugi morda ne zmorejo. Ne pozabite tudi na zmenek, oziroma na srečanje. 

BIK
Zmotilo vas bo, da nadzora, ki ste ga bili vajeni nimate več, zato boste nenehno iskali vijugaste možnosti, da bi se zopet postavili v ospredje. Nagajala vam bo tudi močna trma.

DVOJČKA
Začetek dneva bo obetaven, nato prihaja na področju dela in denarja zaradi različnih interesov zmeda, ki ne bo najbolj prijetna. Zoprni obveznosti se ne boste mogli izogniti.

RAK
Intuicija vas bo svarila pred slabimi odločitvami, zaupajte ji in reagirajte čim bolj umirjeno. Brez potrebe vas je že nekaj časa zelo strah, da bi se nekaj, v kar verjamete slabo končalo. 

LEV
Pazite, da ne boste zaradi notranjega nemira, ki ga lahko prebudi luna v znamenju ovna prepozni, ko bo potrebno sprejeti odločitev. Kar lahko storite danes, ne odlašajte na jutri. 

DEVICA
Čeprav boste dobili jasno potrditev, da ste zaman čakali na pravi trenutek, vam luna v ovnu ne bo dovolila prebujati slabe volje. Čustva vas bodo na trenutke močno vznemirjala.

TEHTNICA
Začnite s pomembnimi pogovori pravočasno, saj se boste le tako rešili neprijetnega občutka, da je nekaj šlo mimo vas. Glede zasebnih zadev boste brez zadržkov iskali nasvete. 

ŠKORPIJON
Z odgovorom, ki ga boste po dolgem čakanju prejeli, boste v trenutku veliko močnejši, povečal se bo tudi pogum, potreben za karierni napredek. Hrepeneli boste po gibanju v naravi.

STRELEC
Stvari, ki so povezane z denarjem, si zaslužijo več pozornosti, ter doslednosti, čeprav vas vse skupaj že pošteno utruja. Negotovost prihaja na plano, zato naredite kakšen pogumen korak.

KOZOROG
Ker se bo pojavilo veliko obveznosti, boste imeli manj časa za razburjanje, še zlasti če nekoga še vedno ne morete prepričati o nečem, za kar ste globoko prepričani da imate prav.

VODNAR
Zadeva, ki jo načrtujete, se bo zaključila drugače, kot ste predvidevali, vendar skušajte z energijo lune v ovnu kljub vsemu sprejeti dejstva, namesto da ves čas iščete napake drugih.

RIBI
Nekdo bo vplival na odločitve, za katere ste bili skoraj prepričani da so ustrezne, kar vas bo pahnilo v kočljiv položaj. Ta oseba upravičeno zahteva, da ji prisluhnete, zato je nikar ne ignorirajte. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.