Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

Januarski vihar čustev

numerologija Shutterstock
Prvi mesec težko pričakovanega leta 2012, okoli katerega se vrti toliko misticizma, bo postregel s prevrati in močnim čustvenim nihanjem.

Katere zadeve niste razrešili, kaj ste na polovici opustili? Lahko se zgodi, da vam lastno slabše ravnanje leta 2011 eksplodira v obraz. Pomembno je, da ohranjate mir. Ohranjajte razsežnost. Krepite svoja center in fokus. Kateri smeri v Življenju sledite? Kam stremite? To naj bo oporni kamen. Sidro.

Ne jezite se nase, kadar vas je strah. To vam popolnoma nič ne pomaga. Strah raje sprejmite. Ko mu pogledate v oči, se največkrat zgodi, da zbledi – ohromi pod težo Resnice, ki je: še karkoli slabega se je zgodilo, karkoli vas je doletelo, vedno ste zmogli.

V življenju ste bili vsemu do zdaj kos.

Ne zanemarite samih sebe.

Kakšna je vaša moč, vaš vpliv?

Ustvarite Življenje polno harmonije in Ljubezni, naj Svetloba in žar sijeta iz vaših oči – ne zanikajte svojih čustev, ker jih izničiti ne morete.

Izbirajte situacije, osebe in okolje, ki v vas prebujajo toplino, občutek varnosti in sprejetosti – kajti s tem vas prebujajo in krepijo, tako vi negujete sebe.

Delo za Dušo:

- Kakšna je vaša definicija sreče?
- Kdaj/kje/s kom/zakaj ste se nazadnje resnično počutili srečni, varni, sprejeti in cenjeni, prisiljeni biti tiho, osamljeni, prazni?
- Kaj je tako dobrega v tem, da ste nesrečni? Rutina?
- Kdaj pozabljate imeti radi sebe in kako bi to lahko popravili?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.