Magazin > Horoskop in Numerologija
33 ogledov

Junij bo izjemno čustven

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Obeta se nam zelo čustven mesec, ki nas bo oblival z vplivi števil 6 in 9, zaradi katerih bomo čustva čutili bolj intenzivno, a jih bomo zaradi vpliva števila 3 (vpliv leta 2010) izrazili mnogo težje kot sicer.

Za vse, ki ste sveže zaljubljeni, bo to obdobje metuljčkov v trebuhu in radosti, žvrgolenja ptičk in sončnih zahodov. Za vse, ki ste vezani, pa bo to zelo intenzivno obdobje preizkušenj vašega odnosa.

Število 6 simbolizira poroko in ljubezen, romantiko in zaljubljenost; obenem pa je tudi število ločitev in razhajanj. Če odnos, v katerem smo, ne temelji na ljubezni, iskrenosti, trdnih temeljih, potem je to čas, ko naleti na čeri in ovire. To je obdobje testiranja globine, ki jo čutimo do te določene osebe.

Dodatni vplivi števila 9 bodo tokrat vplivali toliko močneje na zaključevanje medsebojnih odnosov (lahko tudi prijateljskih, poslovnih ali kakršnihkoli), ki ne temeljijo na spoštovanju, resnici in pristnosti. Lahko se odločite sebe tako malo ceniti, da boste vztrajali, a življenje vam bo vedno pokazalo, da je to napaka. Kdor se do vas vede slabše kot zmore in slabše, kot si zaslužite, ni človek, ki naj bi mu vi dali prostor in veljavo v življenju. Če se ne boste naučili zlepa, se boste pa zgrda.

Torej … pogumno izrazite svoja čustva najprej sebi, nato drugim. Bodite iskreni in ne bojte se, da so ljudje, ki odhajajo iz vašega življenja, vaša izguba. Morda njihovo mesto sploh nikoli ni bilo tam. Bodite hvaležni, da tako oblikujete prostor in čas za ljudi, ki bodo dodali kakovost vašemu življenju.

V katerih odnosih zanikate sebe, da bi obdržali osebo ob sebi?

Kdaj pričakujete, da nekdo ''povozi sebe'', da bi bil za vas sprejemljiv?

Kako težko ali lahko odidete iz položaja ali odnosa, ki za vas ni ljubeč?

Kdaj v preteklosti ste dovolili, da z vami ravnajo nespoštljivo, pa to zdaj projicirate na druge ljudi in odnose?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.