Magazin > Horoskop in Numerologija
13568 ogledov

Jupiter bo eno leto v biku, kaj to pomeni za vas?

jupiter Profimedia
Prvič po več kot desetih letih!

16. maja se je planet sreče Jupiter premaknil v drugo znamenje - tokrat v bika, kjer bo ostal vse do 25. maja 2024. To priznana astrologinja Nadiya Shah napoveduje vašemu znamenju. 

Kot pravi, nas bo ta tranzit spodbudil k bolj osredotočenemu manifestiranju svojih želja. "Kako je živeti svoje sanje in se z vero pomikati proti njim ter ne obupati nad svojimi vizijami. Energija bika je povezana tudi z gospodarstvom. Ko se planet radodarnosti in optimizma pomakne v finančni del neba, se bo večina od nas počutila veliko bolj premožno in radodarno. /.../ Na katerem področju boste najbolj občutili energijo rasti in praktičnih pridobitev, je odvisno od vašega znamenja, ascendenta, morda tudi od znamenja, v katerem je Luna."

Oven
V ospredju bo denar, ki ga boste v tem letu zaslužili in porabili. Verjetno se bo vaš zaslužek povečal, a povečali se bodo tudi izdatki. 

Bik
Gre za vas, za vašo identiteto. Za vas se je začel 12-letni cikel. V tem pomembnem letu boste izkoristili svoje potenciale in se redefinirali. 

Dvojček
V ospredju bosta vaša duša, psiha. Pričakujte velike karmične blagoslove. Najboljše stvari se bodo pojavile iz nič! 

Rak
Ne bo pomembno, kaj veste, ampak koga poznate. Vaši prijatelji in delo v skupinah bodo prestali spremembo. Spoznali boste, kdo je za vas in kaj ni za vas. Znanci vam bodo odprli vrata do novih priložnosti. 

Lev
Kariera, družbeni status, vaše poslanstvo. To bo uspešen čas. V ospredju bo vaše spremenjeno razumevanje višje in bolj ljubeče vizije življenja. Dovolite, da se z njo povežete.

Devica
Potovanja v daljne kraje, priseljevanje, državljanstvo, višja izobrazba, pravne zadeve. Blagoslove lahko pričakujete na vseh teh področjih. Duhovnost, vaša osebna filozofija in tudi politični nazori bodo obogatili vaše življenje.

Tehtnica
Vaša zmožnost dostopanja do virov in bogastva bo v tem času na vrhuncu. Zgodile se bodo velike spremembe in transformacije. Terapija vam lahko v tem času spremeni življenje.

Škorpijon
Ljubezen, partnerstva, zavezništva ... Veliko bo možnosti za nove odnose - karierne in ljubezenske. 

Strelec
Vaš vsakdan, delo. Stranke in sodelavci vam bodo v pomoč. Gre tudi za čas trdnega ali boljšega zdravja.

Kozorog
Romance, zabava, sreča. Vsega tega bo več kot dovolj. Kupite loterijsko srečko, a ne zastavite premoženja. Ostanite v energiji obilja. Kreativne ideje bodo plodne, blagoslovljeni bodo tudi vaši otroci. 

Vodnar
Kaj se dogaja doma, v vaši primarni družini, v domu. Vaša stanovanjska situacija se lahko izboljša, pričakujte dobre novice o starših.

Ribi
Kaj delite - preko tradicionalnih ali družbenih medijev. Imate možnost, da se dotaknete množic. Odnosi s sorojenci, bratranci in sosedi se lahko izboljšajo. Tudi oni so lahko vir blagoslovov. 
 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.