Magazin > Horoskop in Numerologija
32 ogledov

Najbolje kaže Demetri in In&Out

In&Out Mediaspeed.net
Numerologinjo LiLi SoRuM smo povprašali, kaj o kandidatih X Factorja povedo številke.

Matija Jahn je bil pretekli teden tarča kritik spletnih uporabnikov. Iz odgovora SoRuMoVe, komu bodo zvezde naslednjo nedeljo, 17. junija, najbolj naklonjene, pa gre sklepati, da se bo kljub temu uvrstil v veliki finale. "Sam dan, 17. 6. 2012, je najbolj ugoden za Matijo, ki se tudi sicer v letu 2012 nahaja v osebnem letu pod vplivom števila 3. To število mu prinaša srečo in predvsem spodbuja izražanje, ustvarjalnost. Kakor koli se bo X Factor razpletel zanj, bo ta izkušnja definitivno ključnega pomena za njegovo kariero in bo imela dolgoročen pozitiven vpliv."

"Imamo pet osebnih števil, ki nas opisujejo kot celostno osebo. Matija ima kar dvakrat prisotno število 3, kar opisuje njegovo razigranost in optimizem. Je tip človeka, ki čuti neustavljivo potrebo po ustvarjanju in barvitosti. Je topel človek, ki rad izkaže toplino, razumevanje in ljubezen. Kot slavna osebnost bi ga morebitne negativne kritike slej ko prej prizadele do te mere, da bi se ustvarjalna iskrica lahko spremenila v zagrenjenost. Dodati je treba, da bo v starejših letih svojega življenja vse bolj resnoben. Nanj bo vplivalo število 7, ki mu bo dajalo potreben fokus in radovednost, da bi svoj dar razvijal tudi na področjih, na katerih ni dober. Z učenjem, ne preko igrivega raziskovanja," je o Jahnu še povedala numerologinja.

 

Od X Factorja bodo največ odnesli Demetra in In&Out

SoRuMoVa je za nas še povedala, da bodo In&Out in Demetra Malalan od X Factorja odnesli največ. "Demetra in skupina In&Out se nahajajo v enakem obdobju (skupina kot celota). Zanimivo bo opazovati, kako bodo tako Demetra kot mladeniči delovali na dan, ko bo na njih vplivala čustvena plat. Vsi bodo namreč pod vplivom števila 6 (podobno, kot je bila Eva Boto), kar pomeni, da bo 17. junij za njih tudi osebnostna preizkušnja. Na splošno dodajmo, da so letos pod vplivom števila 1 – dobesedno odpirajo vrata novemu svetu in načinu življenja. Zato bi dejala, da bodo oboji svojo karierno pot nadaljevali."

Demetra Malalan | Avtor: Mediaspeed.net Mediaspeed.net
Tako kot Mitja ima tudi Demetra število 3 dvakrat prisotno v osebnih številih, a na bolj "primernih" mestih. "Njeno življenje je radost, optimizem in ustvarjanje. Preprosto, ona je sonček. Zaradi kombinacije s številom 6 ima zelo razvit smisel za estetiko in lepoto, samo čutnost doživetja. Pomembno je, da se okrepi in se ne trudi ugajati, kajti s tem uničuje svojo izvirnost."

SoRuMoVa še dodaja, da je numerološka kombinacija fantov In&Out zelo ugodna, "saj nosijo popolnoma različne vibracije, ampak se nenavadno dobro usklajujejo". X Factor naj bi bila za njih pomembna izkušnja osebnostne rasti in življenjskega učenja, ker se nimajo možnosti odmakniti od tistega, kar jim ni po godu. "Beg je vedno izbira. Če pa želijo naprej tekmovati, morajo sodelovati in se učiti sprejemanja drugačnosti."

Za Almo bo težko

Alma se bo po besedah numerologinje 17. 6. 2012 soočala s strahovi in zadržki. "Za njo bo to dan ekstremov. Alma je zaradi Števila duše 7 nekoliko bolj zadržana in previdna, vsekakor pa izjemno korektna in poštena oseba. Težje se sprosti, a ko zaupa, je najboljši prijatelj, ki si ga lahko želite. Ima potrebno radovednost in tudi pogum, da stopi na nepoznane in eksotične poti, obenem pa je v svoji notranjosti ranljiva srnica. Okolica jo dojema včasih kot otročjo ali neresno, kar je napaka. Je perfekcionist in od vseh udeležencev se ravno za njo ne bi bilo potrebno bati, kako bi prenesla udarce medijev. Svoje občutke pokaže in zato jo gre spoštovati. Z njene strani namreč ni zlaganih solz ali hinavskega nasmeha."

Komentarjev 2
  • zdrej 08:42 13.junij 2012.

    To bi morali povprašati na začetki, ko se je vse skupaj konkretno začelo. To pa zato, ker se sedaj že vse to vidi brez numerologije. Demetra je pokazala veliko že na avdiciji. Alma se čustveno sesuva celi čas.

  • 1111 17:51 12.junij 2012.

    ...zakaj ne vprašajo, kaj bo z nami Slovenci s to butasto vlado???