Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

NuMeRoSkop 1. 10.– 7. 10. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Strah je čustvo. Enako kot jeza. Oba sta lahko produktivna, a le kadar ju mi obvladujemo in ne obratno. Strah nosi previdnost, jeza pa zagon.

Koliko kontrolirate svoje življenje in sami sebe?

Število življenjske poti 1
Težko boste definirali svoja čustva in opredelili, česa se bojite. Ampak ozrite se iskreno v sebe. Koliko vaših dejanj izvira iz ''kaj pa če'' in podobnih vzgibov?

Število življenjske poti 2
Vaši strahovi se bodo odražali predvsem na čustvenem področju. Poglejte Preteklost – se bojite pravzaprav izkušenj, ki ste jih bili deležni? Minile so.

Število življenjske poti 3
Predvsem je pomembno, da zaupate sami v sebe. Dokler polagate vero v druge ljudi ali okoliščine, ne boste našli miru, še manj sreče. Pogumni bodite.

Število življenjske poti 4
Si drznete biti podjetni in priložnost zagrabite z obema rokama, ali nihate, razmišljate, upate na potrdilo od nekod, da bo vse v redu? Zaspali boste.

Število življenjske poti 5

Zaključevali boste cikel v življenju. Kaj se je osem tednov nazaj pričelo? Česa se oklepate? Je dobro za Vas, ali niste prepričani? Poskrbite za sebe.

Število življenjske poti 6

Nove poti se odpirajo pred Vami – si drznete stopiti na njih? Ali kar upate, da bo kar je minilo, znova oživelo? Kje Vas čaka lepo? Vas? Ne druge.

Število življenjske poti 7
Povežite se z osebami, ki jim zaupate. Kaj Vam svetujejo? Se pridružujejo Vašemu strahu ali so nasprotnega mnenja in Vas spodbujajo?

Število življenjske poti 8
Teden radosti in srečnih občutkov. Edini od vseh Št. življenjskih poti ste srečneži, ki se s strahom in negativnostjo ne boste soočali. Uživajte.

Število življenjske poti 9
Strah ima velike oči in Vi osebno radi posplošujete. Kako bi lahko pretrgali staro navado in gledali z novimi očmi, sprejemali na nov način?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.