Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

NuMeRoSkop 10. 9.–16. 9. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Ne bojte se cikla smrti, kajti sledi mu ponovno rojstvo. Ko zapremo ena vrata, se odprejo druga. Nikomur pa ni prijeten prepih dvojih odprtih vrat.

Število življenjske poti 1

Spremembe, ki so značilne za mesec september, nosijo tudi konce. Zaključke. In še nekaj: žetev. V tem času pričakujte pozitivna presenečenja.

Število življenjske poti 2

Katere navade v vašem odnosu do drugih bi šlo spremeniti? Kaj vas moti pri drugih in kaj vas moti pri lastnem obnašanju? Delajte na sebi.

Število življenjske poti 3

Imeli boste možnost korenito nekaj spremeniti v svojem življenju. Sprejmite to opcijo pozitivno in raziskujte razsežnost možnosti. Vse je možno.

Število življenjske poti 4

Običajno potrebujete nekaj več časa za spremembe ali korak naprej. Tokrat naj vas ne bo strah opuščanja vsega, kar vas ne podpira.

Število življenjske poti 5

Znova viharen teden, ki bo rušil vaše norme, spreminjal vaše razmišljanje in predvsem (znova) na glavo postavil že začrtano. Dihajte.

Število življenjske poti 6

Teden, ki bo spominjal na 2 tedna nazaj. Težka naloga je pred vami. Kako se posloviti od tistega, česar si želite, pa ne dobite? Je dobro za vas?

Število življenjske poti 7

Usmerite se v svojo notranjost in raziskujte vse, česar en potrebujete. Naj se temu reče vzorci ali kaj še bolj učenega.. če ni dobro za vas, odstranite.

Število življenjske poti 8

Polni samozavesti se boste podali na novo pot, ki bo spominjala na staro. Samo od vas je odvisno na kak način se boste podali v nov dan. Naj bo lep.

Število življenjske poti 9

Pozorni bodite na morebitne čustvene izbruhe, ki bodo bolj rezultat preobremenjenosti kot pa dejanskih čustev, ki jih gojite. Umirjajte se.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.