Magazin > Horoskop in Numerologija
13 ogledov

NuMeRoSKoP 24. 1.–30. 1. 2011

Lili Sorum Žurnal24 main
Počasno obdobje, ko bomo pretehtali vsak svoj korak. Vladal nam bo pretežno razum in tudi strah pred prihodnostjo, strah pred neznanim in strah pred novim.

Ozrite se v preteklost. Vsemu ste bili kos. Zavedajte se, da ste vsemu kos. Tudi trenutki, ki nas navidez ''zlomijo'', so le preboji, ki so potrebni, da se premaknemo naprej.

Število življenjske poti 1

Lekcije tega tedna:
Odgovornost. Kako dojemate to besedo? Celoten koncept? Prevzemate odgovornost za svoja dejanja, jo prelagate na druge, preprosto upate, da vas ne bodo zasačili? Ali se bojite lastne sence, obsojanja drugih?

Čutite gibljivost življenja in njegovo razsežnost, a nekaj vas zavira pri koraku naprej. To vam ni podobno, ker ste pionirski duh, ki ljubi novosti in raziskovanje. Morda preprosto potrebujete počitek. Morda potrebujete najprej korenine, nato krila. Saj je lepo popotovati po svetu in spoznavati novo – ampak najprej potrebujete dom, kamor se lahko vedno utrujeni ali pa poživljeni od novih izkušenj, vrnete.

 

Število življenjske poti 2
Iskali boste čustveno varnost in notranji mir. Prvi korak je spoznanje, da lahko le sami v sebi gradite zaupanje v življenje. Nihče vam ne more odvzeti vere v življenje. Ne iščite zunaj, kar se nahaja znotraj. Ne prosite slepca, da namesto vas gleda. Ne pričakujte od golega človeka, da vam bo podaril srajco.

Število življenjske poti 3
Analizirajte, razmišljajte in bodite iskreni. Kje in kako lahko dvignete kvaliteto v svojem življenju? Naj gre za kvaliteto bivanja ali skrbi zase. Kako lahko bolje poskrbite za vse svoje potrebe? Kje se zanemarjate? In nato razmislite, ali resnično dajete vse od sebe? Ali se posvetite temu, kar počnete? Dajete kvaliteto ali le nekaj, kar bo zadovoljilo pričakovanje drugih od vas? Kdaj ste nase ponosni in zakaj?

Število življenjske poti 4
Prijeli boste bika za roge in zavihali rokave. Obeta se vam naporen, delaven teden, ko se boste soočali z novimi izzivi in načini reagiranja. Kdaj ste preveč ponižni in ste samo pridna mravljica, ki se ne postavi za svoje pravice? Komu morda prehitro dodelijo avtoriteto ter neko moč nad vami, čeprav je ta oseba ne more argumentirati s svojimi sposobnostmi? Kdaj sebe podcenjujete in zakaj? Stopite v svojo moč.

Število življenjske poti 5
Želeli boste pobegniti iz določenih situacij. Že dalja časa odlašate soočanja z določenimi vidiki, ker so preveč boleči. Morda je včasih edino pravilno, da ne dajemo energije temu, kar nam ne služi. Potemtakem pa tovrstne reči popolnoma opustite in spustite, da odidejo iz vašega življenja. Škoda je vaše energije in pozornosti za karkoli, kar ni lepo, iskreno in Vi.

Število življenjske poti 6
Znotraj vas bodo dvomi, ki jih boste želeli ''prehiteti''. Kot bi dvomili, da ste sposobni opraviti vse izpite, pa bi zato tekli delati diplomo. Življenje je sestavljeno iz določenih korakov in ciklov. Prehitevanje nič ne pomaga, le oropa nas čudovitosti življenja. Česa vas je strah? Povprašajte, je to resnično najbolj grozno, kar se vam lahko zgodi? Za domačo nalogo poiščite vsaj tri dobre stvari v vaših najhujših morah in svobodni boste strahu.

Število življenjske poti 7
Kdaj ste pretirano samostojni in kdaj se prehitro zanesete na pomoč drugih? Ali imate nek načrt, ki bi vam lahko pomagal, če se prvotni ponesreči? Nosite v sebi zaupanje, da zmorete, ali živite v veri, da bo nekdo prišel mimo, ki vas bo rešil? Sedaj pa drugo, morda bolj nenavadno vprašanje. Kolikokrat ste vi v vlogi tiste osebe, ki drugemu ponudi roko in reši situacijo, pomaga iz težav in celo opravi tuje delo, čeprav gre za lenobo te osebe?

Število življenjske poti 8
Bistvo, ki cveti znotraj vas, ki vas pomirja in vam šepeta melodijo vesolja, je tisto, ki vas zavira pri kreativnem izražanju. Le kako? Ali resnično zaupate, da ste dovolj dobri? Zaupate, da bo okolica sprejela vaše želje in hrepenenja, nemara se bojite, da boste zavrnjeni in obsojani? Komu v resnici predajate svojo moč, da odloča in določa namesto vas, kaj vam sme biti všeč, koga smete ljubiti in kako življenje živeti.

Število življenjske poti 9
Neobičajni občutki prizemljenosti se vas bodo lotevali. Nenavadno boste trmasti in tudi preplašeni. Možno je slabše fizično počutje v tem času. To je čas, ko mirujete, posvetite se sebi ter svoji notranjosti. Ste človek srca in višjega zavedanja v življenju, a živite na Zemlji. Včasih je popolnoma prijetno stopati po njej in uživati v trenutku, v občutku svojega telesa in uma. Umirite se. Vse je v redu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.