Magazin > Horoskop in Numerologija
30 ogledov

NuMeRoSKoP 24. 6. – 30. 6. 2013

Lili Sorum Anže Godec
''Tako zgoraj, tako spodaj. Tako znotraj, tako zunaj.''

Integriteta vsakega posameznika se kaže v iskrenosti in doslednosti izpolnjevanja lastnih trditev. Ali živimo ''sebe'', ali morda oponašamo druge ali smo nemara v vsaki situaciji neka slika/podoba pričakovanega? Postanemo nenadoma vegetarijanec oziroma nas zanima duhovnost zaradi situacije, v kateri smo… in podobno.

Število življenjske poti 1
Začetniški zagon Vas rad hitro mine, zato tokrat posvetite nekaj več vztrajnosti. Ne iščite takoj nečesa novega, bolj razburljivega. Dosezite cilje.

Število življenjske poti 2
Čeprav najraje delujete iz ozadja, a tokrat le prevzemite pobudo in vsaj podajte novo zamisel. Bodite aktivni in bolj samozavestni. Zaupajte.


Število življenjske poti 3
Prisluhnite intuiciji. Močnejši ste kot sebe dojemate. Zavedajte se svojih vrlin in talentov ter jih razvijajte. Postavite se za sebe. Uspeli boste.

Število življenjske poti 4
Morda se zdite okolici nekoliko starokopitni, zato pa sedaj dovolite domišljiji, da Vas bolj razigrano popelje v svet idej. Zabavajte in sprostite se.

Število življenjske poti 5
Dobro se počutite ob spremembah in dinamičnem stilu življenja, a sedaj je pomembno, da upočasnite tempo in se umirite. Malo popazite na zdravje.

Število življenjske poti 6
Pravi čas za korenite spremembe. Pustite stare sanje in staro ''kramo''. Življenje je pred Vami. Naj bo lepo, sexy in vznemirljivo. Zaslužite si.

Število življenjske poti 7
Bolj čustveno se boste odzivali kot sicer. Zato bodite potrpežljivi do sebe, tudi kadar ste tečni ali žalostni brez tehtnega razloga. Počivajte.

Število življenjske poti 8
Popravite nekorektnosti, posvetite se jasno zastavljenim ciljem. Zadihajte s polnimi pljuči. Resnica morda boli. Ampak laž škoduje. Odložite maske.

Število življenjske poti 9
Pravi uspeh se ne zgodi brez zaupanja vanj. Ste nežna duša, ki želi pomagati. Verjamem, da ste v tem lahko zelo uspešni. Nagrada je Vaš notranji mir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.