Magazin > Horoskop in Numerologija
21 ogledov

NuMeRoSKoP 27. 5. – 2. 6. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Kaj gradite dolgoročno? Po čem se Vas bodo spominjale kasnejše generacije?

Ne, niso pomembni le politiki. Ne spreminjajo zgodovine le oni. Vsak izumitelj, heroj ali znanstvenik, ki je spremenil tok zgodovine, način življenja človeštva, je bil človek iz mesa in krvi – ravno tako kot Vi. Torej? Kaka je Vaša zapuščina?

Število življenjske poti 1
Dinamičen teden, ko se spreminja Vaš pogled na svet in Življenje samo. Dovolite modrosti, da se Vas dotakne. Niste še vsevedni, veste. Učite se. Presenečeni boste.

Število življenjske poti 2
Čustva Vas bodo vodila v tem času. Prisluhnite intuiciji. To je občutek znotraj Vas. Glasek, ki Vas kritizira ni notranji čut, je program Preteklosti. Ignorirajte ga.

Število življenjske poti 3
Nenadoma se bodo pojavili dvomi, ki jih dojemajte kot previdnost, ne preroško znamenje nesreče. Varni ste. Vsemu ste kos in tudi sedaj bo vse v redu. Zaupajte vase.

Število življenjske poti 4
Kdaj ste prebrali knjigo o ravnanju s financami ali obiskali predavanje? Veliko znanja je na voljo, če ga le poiščemo. Mnogo bolj ste lahko učinkoviti ter varčni.

Število življenjske poti 5
Obdobje zaključevanja je lahko zelo naporno. Ne odletite kot neučakani orel nekam drugam. Razčistite preden odidete. Zaprite vrata na korekten način. Prav je tako.

Število življenjske poti 6
Predvsem se počutite svobodne. Osvobojene jarma. Pravilno. Prejšnji teden je opravil svoje. Sedaj se pohvalite in bodite Vi resnično Vi. Svobodni in spoštovani. Preprosto Vi.

Število življenjske poti 7
Posvetite več pozornosti osebam, ki so okoli Vas. Komu lahko pomagate z nasvetom ali ponudite rame za jok? Bodite dober prijatelj, ki začuti osebo v stiski. Sam od sebe.

Število življenjske poti 8
Oblikujte nov dan. Nov Jaz. Vse poti so odprte. Stare zaprte. Določeni mosti so porušeni in sedaj Vas čaka le Jutri. Kakšen bo ta Jutri je odvisno od Vas. Potrudite se.

Število življenjske poti 9
Zavedate se pravega občutka enosti s svetom. Ste duša, ki želi pomagati človeštvu. Ste aktivni? Kako bi se lahko bolj potrudili v tem? Angažirajte se.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.