Magazin > Horoskop in Numerologija
32 ogledov

NuMeRoSKoP 3. 6. – 9. 6. 2013

Lili Sorum Anže Godec
Čas za pozitivno spremembo odnosa do sebe.

Seveda lažje analiziramo drugo osebo, ker imamo potrebno distanco. Zato smo vedno bolj ''pametni'' za druge, kot za sebe kot se pogovorno reče. Ko analizirate sebe, ne pozabite na Vas lasten pogovor, ki ga imate s seboj. Zahtevate preveč, ali morda prelagate odgovornost na druge, kak je odnos Vas do Vas.

Število življenjske poti 1
Bodite bolj potrpežljivi. Veste, življenje je proces in ne cilj. Določene zadeve resnično potrebujejo čas, da dozorijo in jih ne priganjajte. Strpno v tem času.

Število življenjske poti 2
Prisluhnite kombinaciji razuma in intuicije. Tokrat so čustva nekoliko preveč zmedena, da bi jih lahko razumeli ali v celoti sprejeli. Dovolite si odpočiti.

Število življenjske poti 3
Odločneje ravnajte. Analizirajte kaj deluje in kaj ne ter spremenite pristop. Saj si želite drugačnih, boljših rezultatov, kajne? Delujte bolj osredotočeno.

Število življenjske poti 4
Prenehajte z določeno navado in načinom ravnanja, ki Vam jemlje energijo in do Vas ni ljubeča. Takoj sedaj in vsak dan posebej se držite te izbire.

Število življenjske poti 5
Počutite se bolj samozavestni, zato storite korak naprej – a brez nepotrebne neučakanosti. Vse ob svojem času. Pomembno je, da ste aktivni, rezultati sledijo.

Število življenjske poti 6
Pretrgali ste vezi. Sedaj brez strahu in obsojanja sebe sprejmite pomoč. Prišla bo nepričakovano, ampak ne od oseb, od katerih bi si Vi želeli. Prav je tako.

Število življenjske poti 7
Inovativno se lotevajte novih izzivov. Predvsem pa dodajte več sprostitve in zabave v Vaš vsakdan. Ne jemljite vsega tako zelo resno (in morbidno).

Število življenjske poti 8
Posvetite se koreniti spremembi v dojemanju lastne vrednosti in pomembnosti. Obenem se vprašajte: je Vaša beseda kredibilna, ste korektni in pravični?  Do sebe in drugih.

Število življenjske poti 9
Je Vaše mnenje o Vas resnično Vaše ali je skupek pričakovanj? Vzemite s čas, da bi se sploh vprašali kaj menite o sebi, kdo ste, kakšni ste itd.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.