Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

NuMeRoSKoP od 14. 2. - 20. 2. 2011

Lili Sorum Žurnal24 main
V mesecu ljubezni se ta teden soočamo z izzivi razuma in uma, katera seveda nimata mehanizma za čustvenost, zato nam večkrat mešata štrene kot pa dejansko pomagata pri emocionalnem razvoju.

Število življenjske poti 1
Vaši odzivi ne bodo čustveni, temveč bolj hladni in uradni. Z ranljivimi točkami življenja se boste soočali podobno kot s poslovno pogodbo. Žal boste pred koncem tedna ugotovili, da srce ni predmet pogojev in pogajanj. Ljubezen je čustvo, ki ga ne morete preprosto uničiti.

Število življenjske poti 2

Mešali se bosta pretirana občutljivost ter občutek osamljenosti. Hrepeneli boste po razumevanju, sprejetju in toplini; obenem pa tudi času zase ter odhajanju stran od situacij in odnosov, ki v vas zbujajo bolečino. Možno je, da boste podoživljali boleče rane iz preteklosti. 

Število življenjske poti 3
Odmaknili se boste od neprijetnih občutkov ter sledili novim potem. Čas je za nov dan, novo jutro ter nov začetek. Prav je, da ste previdni v prvih korakih, obenem pa s tem krepite zaupanje vase in svoje sposobnosti. Veliko se boste naučili o sebi ta teden. Pogumno.

Število življenjske poti 4
Preko ljubezenskih odnosov se boste učili višjih duhovnih resnic. Zavedanje samih sebe je neprecenljivo. Kako vas vaš partner doživlja? Kako dodatno prtljago prinašate s seboj v odnos? Ste polovica odnosa. Se poglobite v kvaliteto polovice, ki ste vi? Opazujte se.

Število življenjske poti 5
Posvetite se ljubezni in sprejemanju svojega notranjega otroka. Poglobite se vase in svoja prepričanja. So resnično vaša? Ali so vam bila podarjena, preko pričakovanj družbe? Kdaj ste bili in kako kot otrok omejeni, grajani, nesprejeti? Sedaj je čas, da se vi ne doživljate več na tak način.

Število življenjske poti 6
Teden, ko boste čustva potisnili na stranski tir. Življenje boste tehtali z umom. Zavedajte se, da bodo vaše misli izhajale iz strahu, ne ljubezni. Želeli boste dokaz, potrditev; namesto da bi prisluhnili svojemu notranjemu glasu, ki se do sedaj še ni motil. Zaupajte sebi.

Število življenjske poti 7

Lekcije tega tedna:
Govorimo o ljubezni in iskrenosti, toplini? Kdaj neiskrenost utemeljujete kot izraz ljubezni? Kdaj poiščete izgovor za svoje ravnanje v tem, da se skrijete za mislijo: "Če se zlažem, jo/ga ne bo bolelo."?

 

Obeta se vam izjemno zanimiv teden, ko boste nihali iz pretirane čustvenosti v stanje čustvene hladnosti, celo indiferentnosti. Preudarite, ali je to nemara vaš obrambni mehanizem ali pa resnično določena situacija/odnos ali oseba, več nimata čustvene vsebine za vas.

Število življenjske poti 8
Pred vami je izjemno pomemben teden, ko bodo zaupanje, iskrenost ter tudi zavedanje čustev na težki preizkušnji. V koliki meri sledite sebi? V koliki meri ste si zvesti? Ko se boste znašli v čustveni situaciji, se boste zaprli vase; znotraj vas pa divja vihar. Sledite sebi. Svojemu srcu.

Število življenjske poti 9
Težko boste prepoznali sebe, ker boste delovali preko uma, razuma in tudi ega; namesto srca, kot ste vajeni. Kot to obdobje spodbuja našo notranjost, da sledi srcu ter glasu duše, pa vas spodbuja, da prisluhnete tudi razumu. Namreč, ste oseba, ki deluje preko srca. Spoznajte še um.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.