Magazin > Horoskop in Numerologija
35 ogledov

NuMeRoSKoP od 17. 10. do 24. 10. 2011

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je obdobje, ko se kaže resnica znotraj odnosov. Mnogokrat počnemo stvari v dobri veri, da je tako dobro za partnerja, odnos, družino, sodelavce, svet. Pa je res tako? Kdaj so vrline, kot sta iskrenost in biti kdor si, postale tako ničvredne? Kdaj ste Vi postali tako ničvredni?

Število življenjske poti 1
Odmik od prehitrega tempa vam po ponudil treznejši vpogled v situacijo, ki vam že dalj časa krati spanec. Pomembno je Vaše bistvo, ne zaželeno vedenje.

Število življenjske poti 2
Počutili se boste podjetnejše kot sicer, pa tudi hitreje boste zakrili svoja iskrena čustva, kadar boste presodili, da se to ne šika. Jeza, strah in podobno bodo očem skriti.

Število življenjske poti 3
Prenehajte. Saj ni težko. Odločitev, ki je za vas pomembna, je, da samo danes ne. Jutri boste videli, ampak danes ne. In tako znova v novi dan. Veste, o čem govorim.

Število življenjske poti 4
Pred vami se razprostira nova priložnost. Se boste tokrat postavili zase? Boste ohranili lastno vrednost, pozitivno samopodobo? Pogumno. Zaslužite si.

Število življenjske poti 5
Ponudite roko in se povežite z osebo, ki vam dalj časa hodi po glavi. Pretok energije je vedno dvosmeren, torej bodite prijazni, a tudi odločni. Cilj pred očmi in gremo.

Število življenjske poti 6
Nov val ustvarjalnosti bo močno vplival na vašo domišljijo. Ni vse zlato, kar se sveti, in ni vse vedno tako črno. Postavite sebe na prvo mesto. Je dobro za Vas ali ni?

Število življenjske poti 7
Čaka vas nekoliko več dela, s katerim se boste z veseljem ubadali, namesto da bi se soočili z neko težavno zadevo. Delo naj ne bo beg. Sami pred sabo ne morete ubežati.

Število življenjske poti 8
Počutili se boste kot aprilsko vreme – spremenljivo oblačno s sončnimi popoldnevi. Dokler nimate smeri in cilja, tavate. Bodite iskreni do sebe in soočite se s strahovi.

Število življenjske poti 9
Čustven čas, ko se bo zdelo, da vse počnete narobe; da okolica vse počne narobe; ves svet pravzaprav narobe stoji. Potrpite. Tudi ta teden bo minil. Počivajte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.