Magazin > Horoskop in Numerologija
7 ogledov

NuMeRoSKoP od 31. 5. do 6. 6. 2010

lili_sorum_2003 Žurnal24 main
Izmenjevali se bodo še zadnji vplivi meseca maja in vplivi meseca junija, ki so si nasprotujoči, zato se nam obeta naporen teden.

Nihali bomo med željo, da bi pobegnili pred soočenjem, in pretirano čustvenostjo ter navezanostjo. V svoji neodgovornosti ali nepremišljenosti bomo čutili občutke krivde, obenem pa bi si želeli preprosto zatisniti oči pred realnostjo.

Lekcije tedna:
Koliko ste odgovorni v svojem ravnanju na delovnem mestu? Kakšen je vaš odnos do nadrejenih? Zdaj pa primerjajte sebe v prijateljskih in družinskih, tudi ljubezenskih odnosih. Ali ste dominantni, odgovorni, iskreni, manipulativni, izkoriščevalski; se radi ognete delu in obvezam?

Število življenjske poti 1
Kljub glasu vesti boste kot neugnan kozliček poskakovali od ene zamisli do druge, prehajali preko norčavosti v neodgovornost, ki pa bo zlahka prizadela čustva drugih ljudi. Naj vas ne vodi izrek ''daleč od oči, daleč od srca'', ker je to zgolj izgovor in upanje, da vas ne bodo dobili. Stojte v svoji integriteti in bodite pravični ter korektni. Še prehitro se življenje obrne in na lastni koži izkusite, kar počnete drugim.

Število življenjske poti 2
Bodite nežni do sebe, ker boste bolj občutljivi kot sicer. Zelo hitro si boste jemali k srcu grobe besede ali le neke poteze ljudi, ki morda niti niso bile mišljene ali izražene tako negativno, kot jih boste vi dojemali. Dovolite si počutiti utrujene, žalostne, razdražljive, kajti le tako boste lahko razumeli, da le ni tako hudo kot se sprva zdi. Vzemite si nekaj več časa za počitek.

Število življenjske poti 3
Intenzivno čustvenost, ki jo nosite v sebi, boste poskušali prevesti v neko razumsko in sistematično razmišljanje. Ko bodo čustva še vedno preglasila vaš razum, jim boste želeli odvzeti veljavo s tem, da jim boste nalepili etiketo minljivosti, nečesa, kar ni trajnega pomena in je brez globine. Vsekakor bi lahko iz izkušenj vedeli, da potlačena čustva vedno najmočneje izbruhnejo na plan.

Izračun številke življenjske poti.

Število življenjske poti 4
Trudili si boste urediti misli, čustva, želje in vse, kar se vam bo podilo po glavi ali srcu, boste hoteli nekako definirati in stlačiti v določen kalup, znotraj katerega se boste počutili udobno. Seveda to v življenju nikoli ne funkcionira, kot bi si želeli, tudi zatiskanje oči pred težavami ne, a zdi se, da morate to lekcijo ponovno doživeti in izkusiti, da je potrebna tudi spontanost in čustvenost.

Število življenjske poti 5
Na izzive in novosti, ki se bodo postavili pred vas, se boste odzvali predvsem čustveno in z željo po begu. Motil vas bo občutek za odgovornost in neki tih občutek krivde, ki vam je dokaj nepoznan. Ne glejte na svet okoli sebe črnogledo, temveč sprejmite spremembe in izzive kot lekcije, ki vas nečesa učijo in vam kažejo ogledalo vas samih. Si boste vzeli potreben čas zase?

Število življenjske poti 6
Oklepali se boste sebe in drugih, obenem pa se boste počutili utesnjene. Nekako nihate med potrebo po svobodi in varnosti. Veliko bolj umirjen teden se vam obeta, ko bo samozavest prejšnjega tedna popustila. Naj vaše misli ne švigajo sem ter tja, kajti tako se naša domišljija z nami rada poigra. Čustveno naporen teden, ko ne boste prepričani, ali bi odšli ali ostali, ali je nekaj dobro ali slabo.

Število življenjske poti 7
Občutljivi boste na tuje mnenje in predvsem agresivnost v izražanju le-tega. V pogovoru boste nihali med tem, da bi bili tiho, kadar se ne strinjate, ali pa da bi bili preveč potrpežljivi. V obeh primerih vam bi najbolj ustrezalo, da se pogovora sploh ne bi udeležili. Tako pa izpuščate iz rok čudovito priložnost za rast na področju komunikacije. Vedno imate močno razvito lastno mnenje, ki temelji na argumentih. Izrazite ga.

Število življenjske poti 8
Zdelo se bo, da pretekle slabe izbire hodijo za vami. Nikakor se ne boste mogli izogniti občutkom krivde in odgovornosti, obenem pa ne boste prepričani, da ravnate prav. Rešitev boste iskali v tem, da omalovažujete svojo pomembnost ali vpliv z besedami: ''saj ni tako hudo'', ''saj ni pomembno'' in podobno. Soočite se sami s seboj in s posledicami svojih izbir. Kajti le te oblikujejo vaš danes in vaš jutri.

Število življenjske poti 9
Vaše razpoloženje bo nihalo, bo izjemno občutljivo in spremenljivo; vsak trenutek si boste želeli nekaj drugega – iz potrebe po počitku in miru bo prišla želja po zabavi ali neki dodatni aktivnosti. Vprašajte se, čemu se na tak način izognete? S čim se vam posledično ni treba soočiti? Naporni boste za okolico, ker vam ne bodo mogli slediti v vaši spremenljivosti – saj vam ne berejo misli, kajne?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.