Magazin > Horoskop in Numerologija
19 ogledov

NuMeRoSKoP od 5. do 11. marca 2012

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je teden, ki bo spreminjal pogled na svet. Usmerjajte vašega v pozitivno smer in bodite hvaležni za vse lepo, saj imajo mnogi veliko več grdega. Kaj ni zanimivo: ljudstva, ki so na robu stradanja, cenijo nasmeh in lep sončen dan, mi pa vihamo nos, da je to premalo.

Število življenjske poti 1
Spreminjala se bo vaša čustvenost, vaše dojemanje občutkov in samo odzivanje. Bodite iskreni, iščite resnico, predvsem pa bodite zvesti sebi. Strah bo izginil.

Število življenjske poti 2
Ne odmikajte se od novih možnosti in radosti. Sprejmite pohvalo in se zahvalite za pozornost. Ne dajajte daril, namenjenih vam, naprej, če so vam všeč.

Število življenjske poti 3
Bolj odločno se soočite s svojimi izzivi ter postavite meje osebam, ki rade hodijo po vas. Ne bojte se, da bi kaj dobrega izgubili, če nekdo z vami ravna slabo.

Število življenjske poti 4
Zaključili boste z nečim. Saj ne, da nimate več moči – gre za to, da bo mimo vas v življenju prišlo nekaj lepšega. Zakaj ne bi stopili na prijetnejšo pot?

Število življenjske poti 5
Obeta se vam močnejši občutek samozavesti in poguma. Izkoristite torej ta teden, da bi se lotili vsega, česar si do zdaj niste drznili. Pogumno. Za vas gre.

Število življenjske poti 6
Nekoliko bolj počasen teden vas bo opozoril na potrebo, da se posvetite sebi. Saj se svet ne bo podrl, če razvajate sami sebe. Obratno – bolj boste pozitivni do sveta.

Število življenjske poti 7
Obdobje ustvarjalnosti in novih zamisli – nenavadnih, naj vas opozorim. Bodite pustolovci in dovolite svoji domišljiji prosto pot. Drug teden ste lahko znova resni.

Število življenjske poti 8
Kdaj dojemamo globine spremembe? Kdaj je sprememba dokončana? Nikoli. Življenje diha, raste, se razvija – vi pa ta teden poglobite sebe in tisto, kar je vam pomembno.

Število življenjske poti 9
Razprostranost  Življenja je nekaj, kar razum in ''resničnost'' težko sprejmeta. Torej ju izklopite. Zdaj je čas, da si dovolite verjeti in da povečate svojo razsežnost. Zdaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.