Magazin > Horoskop in Numerologija
803 ogledov

Numeroskop za teden od 1. do 7. 7. 2024

numerologija Profimedia
Julij bo zelo zanimiv mesec!

Pred nami so trenutki ljubeznivosti in pretirane tolerance, pa tudi trenutki nagle jeze in vihravega odhajanja. Zdelo se bo, da bi si želeli več miru in počitka, nato pa se nam bo zdelo, da nam je dolgčas. Tako je, nihali bomo iz intenzivnih čustev v racionalno pragmatično preudarjanje sebe, smisla življenja in pa obenem vsega, kar res ni najbolj pomembno. In prav vse to je potrebno – prav vse je sestavni del življenja. Trenutki sreče in nesreče, čustev in otopelosti, razuma in no, neumnosti. 

Dogodki 27. tedna nam bodo pomagali širiti obzorja navznoter. Seveda pa v naši notranjosti ležijo tudi naše najbolj skrite želje in potlačena čustva. Ničesar v sebi ne zanikajte – pa četudi je neka misel ali občutek grda. Raziščite razlog za to in sebe ne obsojajte. 

V nedeljo se nam obeta mogočen portal resnice, katerega energije bi lahko občutili tudi že prej (ali kak dan kasneje). Na tak ali drugačen način se bo Resnica pokazala v vsej svoji luči. 


NAPOTEK TEDNA
Edina resnica, ki vodi vaše življenje, je Vaša resnica.
Dobro preučite, kaj verjamete!

VPRAŠANJA V POMOČ
Kdo je na vas naredil največji vtis?
Kdo je pustil na vas najslabši vpliv?
Zakaj – za obe osebi?
Kaj pa vi, kak je vaš vpliv na okolico?

UGODEN ČAS ZA
Ustvarjanje novih podzavestnih mehanizmov delovanja
Učenje in strokovno komunikacijo
Razumevanje druge, nasprotne plati zgodbe
Razumevanje sebe

število življenjske poti | Avtor:
Število življenjske poti 1
Dinamičen teden se vam obeta, zato si vsako jutro vzemite nekaj trenutkov le za sebe in svoj lasten notranji mir. Posvetite več časa užitku.

Število življenjske poti 2
Postavite se za sebe, svoje zdravje in srečo, četudi niste življenjsko ogroženi. Vso pravico imate do izpolnitve svojega potenciala.

Število življenjske poti 3
Priznajte, da vas včasih malo odnese (pomežik). Obetajo se izzivi, za katere je treba imeti noge na tleh, zato ne uhajajte v domišljijski svet.

Število življenjske poti 4
Vsaka misel je energija, to vemo. Vsaka vaša misel je energija. Zdaj vas bo Vesolje še posebno hitro ubogalo, zato razmišljajte pozitivno.

Število življenjske poti 5
Kadar smo preveč dinamični, hrepenimo po svobodi, da smo, kdor smo, lahko ravno to izpustimo iz rok: sebe. Umirite se te dni.

Število življenjske poti 6
Vaš novi jaz vas že nekaj časa čaka. Boste zakorakali na popolnoma novo, drugačno pot? Pred vami se je razprostrla, jo vidite?

Število življenjske poti 7
Čeprav včasih varnost najbolj iščete v sebi ter v odmiku, pa niste sami. Dovolite nekomu, da ljubeče poskrbi za vas. Odločite breme.

Število življenjske poti 8
Otrok ustvarja v vsakem trenutku. Bodite kot otrok – sredi ujme se zaigrajte z nečim (nekom) lepim. Vse je za nekaj dobro. Poiščite ga.

Število življenjske poti 9
Strah bi lahko bil tako močan, da boste stežka prepoznali, da gre zanj. Ustavite se in racionalno razmislite, kdo in kaj ste.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.