Magazin > Horoskop in Numerologija
1291 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 10. do 16. 6. 2024

numerologija Flynet
Pričeli so se prvi vroči dnevi. Junij bo čas preseganja lastnih meja in ovir, zato se kar pripravimo na situacije, ki nam bodo močno načele živce in nas tako spodbudile k spremembi.

Teden pred nami nas opominja, da določene spremembe zahtevajo svoj čas in trud. Ne gre vse čez noč in roko na srce, tisto nekaj 'na hitro', običajno niti nima prave globine in kvalitete. 

Najbolj očitni izzivi se nam obetajo na področju odnosov. Kaj hitro se ujamemo v koncept, kaj bi lahko bilo, ali pa ostajamo ujetniki (da, ujetniki) lepih trenutkov, ki so se nekoč zgodili, češ, tako lepo se imava lahko. Naj opomnim, da smo v letu toksičnih odnosov in da nam Življenje ne bo podarilo kaj veliko bližnjic.

Pred nami pa je kljub izzivom prijeten teden, ki bi nas lahko ponesel v bolj nostalgične trenutke in spomine. Opomnil nas bo, kaj je resnično pomembno in pa stabilno. Veste, včasih je tudi prepir lahko blagoslov, saj se končno izrazimo ali pa smo slišani. Kako se pogovorimo po tisti točki izbruha, pa je determinanta kvalitete odnosa. 

Ne bojte se postaviti za sebe.

Bojte se življenja, v katerem bodo vsi hodili po vas.

NAPOTEK TEDNA
Če bi se zdelo, da se vse vrti zelo emotivno in hitro, se ustavite in vprašajte: Kaj bi zdrava stara dobra kmečka pamet storila? 

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj je največja stalnica v vašem življenju?
Kaj vam nudi največji občutek varnosti?
Zakaj?
Je to varnost ali navajenost?

UGODEN ČAS ZA
Družinska druženja in povezovanja
Krepitev samopodobe in pozitivnega samogovora
Zdrave nove navade
Opustitev boleče preteklosti

število življenjske poti | Avtor:


Število življenjske poti 1
Lotevajte se novitet nekoliko bolj racionalno in perfekcionistično. Ni kar vse dovolj dobro za vas, kajne? Zaslužite si najboljše!


Število življenjske poti 2
Zdaj je idealen čas, da bi postavili svoje zahteve do sveta in sebe višje! Standarde določate sami in prav nihče drug.


Število življenjske poti 3
Zdravljenje notranjega otroka se vam obeta. Morda bo zelo subtilno in ga boste opazili šele čez nekaj časa.


Število življenjske poti 4
Nove poti prinašajo nove ljudi, a ne zapirajte vrat. Slabe izkušnje iz preteklosti so minile. Ni zagotovila, da se bodo ponovile.


Število življenjske poti 5
Dovolite nekomu, da vam pomaga in vam vsaj prisluhne. Zdaj ni čas, da bi hiteli novim osebam naproti, razčistite preteklost.


Število življenjske poti 6
Ustvarjalni teden je pred vami! Podarite si več časa za sebe in svoje ljube, predvsem pa za igrivost. Zdaj ste vi na vrsti, da bi uživali.


Število življenjske poti 7
Bolj umirjen teden se vam obeta, v katerem boste končno lahko opravili tudi bolj rutinska opravila in se posvetili domu ter zdravju.


Število življenjske poti 8
Zdaj pa je čas, da razprete krila in poletite iz okova, v katerega ste sami sebe nekoč ovili. Danes ste varni. Danes poletite nad skrbmi!


Število življenjske poti 9
Ljubezen do sebe se prične z ljubeznivostjo do sebe. Bodite prijazni v izbiri besed, ki si jih namenjate in svet bo bolj prijazen do vas. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.