Magazin > Horoskop in Numerologija
1239 ogledov

​NuMeRoSKoP  za teden od 11. do 17. 11. 2019

Jesensko vreme Profimedia
Dvignite svoje standarde brez strahu ali občutka krivde!

Lekcije 47. tedna: 
Kadar sami ne verjamemo, da si zaslužimo dobro, ga seveda blokiramo. Sabotiranje samih sebe nam je poznano dokler verjamemo, da si dobrega ne zaslužimo, saj je z nami vendarle nekaj narobe. Bi dejali, da je z vami kaj narobe?  Ali ste mnenja, da si zaslužite vso srečo sveta?

 V življenju pridejo trenutki, ko se je potrebno postaviti po robu. Leto 2019 smatramo za najbolj karmično leto tisočletja, v katerem se bodo pritiski pohlepa in ega tik pred iztekom še okrepili. Vseeno, leto se počasi izteka in bliža se 2020, v katerem pa se obeta boj med Svetlobo in Temo, med dobrim in slabim. Bolj po domače povedano: tistim, ki se počutijo potisnjeni v kot, bo počilo. Vse bolj bo boleče opazno kaj deluje in kaj ne. Govorimo o pričetku rušenja političnih sistemov, kot jih poznamo.

Uvod v leto 2020 se pričenja ta teden. Na ravni posameznika govorimo o vprašanju: ''Ste najboljša oseba kot ste lahko?'' Situacije, ki bi vas lahko pojezile v tem času, so darilo. Namenjene so vam, da si ogledate katera področja v vašem življenju potrebujejo več vaše pozornosti. Pozitivne pozornosti. Zato naj pritoževanje ne bo del vašega vsakdana. 

Uporabite energijo tedna, da bi se posvetili sebi. Naj vas spremljajo vprašanja: Kaj bi Ljubezen storila? Ali ta način razmišljanja in delovanja vodi v Luč ali v temo? Sem najboljša oseba kot sem lahko? Naj nas spremlja zgled zrelih in duhovno naprednih oseb v tem času. 

VPRAŠANJA V POMOČ

Kaj bi Ljubezen storila? 
Ali ta način razmišljanja in delovanja vodi v Luč ali v temo? 
Sem najboljša oseba kot sem lahko?
 
UGODEN ČAS ZA

Osebno rast in transformacijo
Duhovni razvoj
Delo na sebi
Okrepitev lastne intuicije
 
Število življenjske poti 1
Sreča se vas drži te dni, zato se je oprimite. Bodite pozorni na nove ideje, ki so nekoliko nenavadne. Bodite čim bolj ustvarjalni. 

Število življenjske poti 2
Vztrajnost se splača. Opazili bi lahko sadove vašega trdega, dolgotrajnejšega dela. Morda vas preseneti nekdo od sorodnikov.

Število življenjske poti 3
Ste pripravljeni na rast? Kako bi se počutili, če bi zadeli na loteriji? Za kaj bi denar porabili? Pričnite razmišljati bolj velikopotezno.

Število življenjske poti 4
Čeprav se mnogokrat zdi ravno obratno, a trdo in vztrajno delo se splača.  Bodite usmerjeni v rezultate in lastno storilnost te dni. 

Število življenjske poti 5
Zaključek lahko pomeni tudi žetev. Morda pa vrata, ki bi že zdavnaj morala biti zaprta, ravno zaradi prepiha nosijo bolečino?

Število življenjske poti 6
Novorojena odločnost tega tedna naj vas usmerja v vode, ki jih še ne poznate. Zdaj ni čas za tako imenovano pogreto župco. 

Število življenjske poti 7
Pravijo, da pogovor lahko vse reši. Temu je tako zgolj kadar smo pripravljeni pogledati tudi drugo plat zgodbe. Tokrat ste na vrsti vi. 

Število življenjske poti 8
In zdaj je čas za nekaj novega. Navajeni ste samostojnosti. Kaj pa, dragi moji, kaj pa, če ni več potrebno vse početi v ednini? Niste sami.

Število življenjske poti 9
Nimate vedno prav, kajne? Kar pa tudi ne pomeni, da se vedno motite. Beseda 'vedno' ima za vas prav poseben pomen. Nič ni ''vedno'' enako. 



 
 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.