Magazin > Horoskop in Numerologija
26 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 14. 12. do 20. 12. 2015

Lili Sorum Anže Godec
Kot puščica izstreljena v nebo ....

Močna kombinacija števil 5 nas bo predramila. Bodimo iskreni, kam bi si želeli, da nas izstreli vulkan nove energije? Imamo točno določene cilje, želje? Kakšne so naše sanje? Kaj bi bila naša najbolj drzna in divja fantazija? Ne razmišljajmo o omejitvah in ovirah - ne obstajajo. Kam naj TEBE Življenje izstreli? Povej ...

Število življenjske poti 1
Mogočni premiki na področju odnosov in načinu komunikacije. Poslušajte sebe in prisluhnite, morda pa druga oseba govori popolnoma enako? Možen začetek novega odnosa za samske.

Število življenjske poti 2
Predvsem so se vam odprla vrata na področju učenja in izpopolnjevanja osebnostne rasti. Duhovna rast je enako pomembna, zato se povezujte, poslušajte sporočila vaše duše. Mistično naj bo.

Število življenjske poti 3
Ozrite se nazaj, za vami je prehojena pot. Kateri deli so bili najtežji? Kdaj ste skoraj odnehali? Kdaj ste odnehali? Sedaj poglejte naprej. Prepad. Zato bo potreben preskok. Skočite preko ovir.

Število življenjske poti 4
Čeprav niste oseba, ki bi ljubila nenadne spremembe, pa jih boste ravno vi najbolj deležni. Drage moje štirkice, dovolite življenju, da vas ponese na nove, nepoznane poljane in ob tem, uživajte.

Število življenjske poti 5
Prisluhnite intuiciji in se ravnajte po notranjem občutku, četudi razum vpije, da ste prismuknjeni. Samo vi poznate občutek vaše duše, notranje sreče. Zaupajte vase. Ne izgubite sebe.

Število življenjske poti 6
Naj vas prevzame radost in iz tega občutka nasmejanosti delujte. Stopite na novo pot z nasmehom in zaupanjem, da je za vas poskrbljeno na najboljši možen način. Zdaj. Je že poskrbljeno. Nasmeh prosim.

Število življenjske poti 7
Dobro se boste počutili, saj boste razumeli nenadne zavoje, ki so pred vami. To je poznano, kajne? Zdaj pa se potrudite ne delovati naučeno, temveč sproščeno. Bodite spontani.  Dovolite spremembe.

Število življenjske poti 8
Čas za najbolj drzen skok v tem letu. Leto 2015 vam v zadnjih vzdihljajih ponuja možnost neverjetnega preskoka. Izkoristite ga. Vi držite lok v rokah, usmerite ga modro in izstrelite se s popolnim zaupanjem.

Število življenjske poti 9
Prisluhnite srčku. Vzemite si čas za vam ljubljene osebe in uživajte v bližini. Predvsem pa, uživajte v ljubezni do sebe. Povejte si, da se imate radi in, da ste fantastični. Kar takoj zdajle se opomnite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.