Magazin > Horoskop in Numerologija
427 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 16. do 22. 9. 2024

numerologija Profimedia
Teden kreativnih iskric, ki se bodo lažje preobrazile v realnost!

Vsi imamo kdaj nore ideje in pa tudi bolj praktične zamisli - a kaj, ko se v življenju včasih počutimo kot vkopani. Včasih se zdi, da naredimo en korak naprej in tri nazaj. No, ta teden izkoristite mogočne energije števila 38, ki nas bodo blagoslovile z bolj bujno domišljijo in pa tudi povečano produktivnostjo.

Pozor! Domišljija naj bo usmerjena v pozitivni, konstruktivni smeri. Ohranjajte ali ponovno vklopite optimizem tam, kjer ste že obupali. Ne pozabimo pa, da imamo vsi svobodno voljo, zato to posebno energijo uporabite za izboljšavo sebe (in ne za upanje na ponovno priložnost z nekom, ki si je morda ne želi).

Dogodki tedna bodo na zanimiv način pokazali, katere poti so prave za nas in katere so bile morda bolj ''obvoz'' kot pa ''direktna linija'' do sreče, povedano v prispodobah.

Osredotočite se na  tisto, kar je resnično pomembno in kjer je resnično potreben premik naprej.


NAPOTEK TEDNA
Zdaj ni čas za distrakcije in zapravljanje časa ter potenciala.
Ta teden bodite aktivni na polno!

VPRAŠANJA V POMOČ
Kje potrebujete spodbudo?
Kako bi jo vi dali drugi osebi?
Kako jo lahko date sebi?
Zaupate v svoj uspeh?

UGODEN ČAS ZA
Ustvarjalno udejstvovanje
Aktiviranje svojega potenciala
Pogovor z notranjim otrokom
Več odločnosti

število življenjske poti | Avtor:


Število življenjske poti 1
Bodite kar najbolj kreativni! Zdaj ni čas za črno/belo izvedbo, ampak za čim bolj barvno paleto idej in zanimivih novitet.


Število življenjske poti 2
Bodite praktični in dobro organizirani. Postavite si cilje in jih sistematično dosegajte. Zveni hladno, ampak je lahko tudi zabavno.


Število življenjske poti 3
Obetajo se situacije, ki vam sporočajo, da je sprememba potrebna in tu. Kako lahko bolj razprete svoja krila in se počutite neomejeni?


Število življenjske poti 4
Poslušajte svoje občutke in notranji glas. Kam vas kličeta  in kaj vam sporočata? Tam leži sreča. Ustvarite jo na nenavaden način.


Število življenjske poti 5
Zelo verjetno je, da si boste nekaj nepričakovanega priznali ta teden. Zanimivi dogodki bi vas lahko pripeljali do AHA trenutka.


Število življenjske poti 6
Odločno in samozavestno v nov teden. Obeta se vam blagoslov manifestacije, zato se predvsem odprite sprejemanju.


Število življenjske poti 7
Ko spustimo staro, lahko objamemo novo – ali pa staro preobraženo v nekaj novejšega. Spustite bremena, ki vas hromijo. Dovolj je bilo. 


Število življenjske poti 8
Obliva vas energija novosti in pa inovativnosti. Predvsem za vas velja, da je zdaj čas za kreativo, prenovo in preobrazbo. Zavihajte rokave!


Število življenjske poti 9
V vsem je moč najti potencial, v dobrem in slabem. Odložite tuje slabo, da bi lažje negovali svoje dobro. Nega sebe ni sebično dejanje.   

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.