Magazin > Horoskop in Numerologija
3 ogledov

Numeroskop za teden od 17. 11. do 23. 11. 2014

Lili Sorum Anže Godec
Danes je nov dan. Vsako jutro je nov dan. Nepopisan list. Naj bo lep.

Zdrav egoizem – ali to obstaja? Seveda. Vsi poznamo osebe, ki so popolnoma pasivne, ubogajo navodila in dan nekako preživijo, nikakor niso ustvarjalni ali samoiniciativni. Poznamo ljudi, po katerih vsi hodijo. Bi dejali, da bi njim zdrava doza egoizma pomagala, da postavijo mejo in se postavijo za sebe?

Podobno se moramo vsi soočiti z neprimerno komunikacijo, neprijetnimi situacijami ter storiti tisti korak naprej, za katerega se bojimo, da je egoističen. Pravico imamo do lastnega miru in sreče, kar pa nikakor ne pomeni, da bosta padla kar z neba.

Število življenjske poti 1
Včasih ste prehitri v komunikaciji in vam sogovornik težko sledi. Mnogo nesporazumov nastane ravno zato, ker menimo, da smo razločni v izražanju mnenja.

Število življenjske poti 2
Kadar imate občutek, da vas ne slišijo ali razumejo, se potrudite kar se da ustvarjalo ponazoriti svoje besede. Včasih pomaga prispodoba, slikovit opis podobnega primera.

Število življenjske poti 3
Premagajte zadržke in jasno, preprosto povejte, kar mislite. Nihče ne more ugibati. In veste kaj, ni konec sveta, če se ne strinjajo z vami. Kar pogumno z besedo na dan.

Število življenjske poti 4
Spremenite pristop. Ste oseba navade in se včasih le stežka lotite nečesa novega. Bodite odprti novostim, kajti nosijo pomembno sporočilo tudi za vas. Prisluhnite.

Število življenjske poti 5
Bolj čustveno boste doživeli izjavo, ki v osnovi ni bila slabonamerna. Morda pa se v vašem srčku skrivajo čustva, katerih se niste zavedali? Poglobite se vase.

Število življenjske poti 6
Soočanje z resnico in vašimi lažmi. Provokativno vprašanje: je zanikanje samega sebe lahko laž? Čudoviti ste. Kadar to skrivate ali kritizirate, živite pravzaprav laž.

Število življenjske poti 7
Izvedeli ste kar nekaj novega, sedaj pa bo to treba uporabiti v praksi. Ne pričakujte, da se bo svet, situacija, odnos, druga oseba spremenila – vi se lahko.

Število življenjske poti 8
Sprejmite dobro, ki vam ga življenje ponuja. Zavedajte se ga. Skriva se v drobnih trenutkih, za katere si vse premalokrat vzamete čas. Umirite se in delajte na sebi.

Število življenjske poti 9
Nov val energije prihaja, ki vas bo nezadržno popeljal naprej. Ne upirajte se. Ne trudite se zajezditi pretoka energije. Zaupajte v sebe, predajte se in pogumno naprej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.