Magazin > Horoskop in Numerologija
659 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 17. do 23. 6. 2024

numerologija Profimedia
Junij se je počasi prevesil v drugo polovico, zato nas čaka še nekaj bolj turbulentnih dni.

Energija tedna bo predvsem osredotočena na vse, česar si ne drznemo izgovoriti, pa naj gre za prepovedane, tabu teme ali pa strah pred izgubo osebe, s katero se morda ne strinjamo. Karkoli že razlog, resnica se bo pokazala najverjetneje na zelo nenavaden način – no, morda se bomo tudi mi nenadoma pričeli obnašati nenavadno.

Pričakujmo nepričakovano in eksotično, povečano željo po prepovedanem in pa potrebo po več pretoka v življenju. Za nekoga bo slabo vreme tisto, zaradi česar bi si želel več gibanja na prostem, za mnoge pa bo to občutek utesnjenosti znotraj odnosov.

Utesnjenost se lahko izrazi na različne načine. Občutki tesnobe so lahko sporočilo tudi znak nezmožnosti polnega doživljanja in izražanja v odnosih na delovnem mestu, na splošno v življenju. Občutki ujetosti so pravzaprav opozorila, da ste v neki točki prenehali poslušati sebe. Zdaj ni čas, da bi sebe zatirali (no, nikoli ni čas, da bi sebe zatirali) – obratno! Poskrbite, da ste v  okolju in obdani z vsaj eno osebo, ki vam bo pomagala iz začaranega kroga.

22. 6. bo dan, v katerem na nas vplivajo mojstrske energije in pa zavedanje, da nič ni napaka ali brez veze. Na ta dan se odločajte za tisto, kar je za vas zrelo in dolgoročno dobro.  


NAPOTEK TEDNA
Izjave 'saj ni tako hudo' se izogibajte kot hudič križa.
Nadomestite jo z: 'sprejemam najboljše zase.'

VPRAŠANJA V POMOČ
Dihate s polnimi pljuči?
Kdaj ste se nazadnje počutili, kot da ste na vrhu sveta?
Koga se pravzaprav kar bojite?
Kako bi izgledalo vaše popolno življenje?

UGODEN ČAS ZA
Odkrivanje resnice
Odstiranje tančic z vsega, kar zakriva realnost
'reality check' 
Nova nenavadna poznanstva 

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Bodite podjetni, samozavestni, a ne tudi ukazovalni. Vsak izmed nas ima svojo pot, svoj tempo ter svoje lekcije. Osredotočite se nase.

Število življenjske poti 2
Uporabite energijo 22. 6. za pomemben korak v življenju. Naj bo to odločitev, ki je dobra in ključna za vas, in ne le za želje okolice. 

Število življenjske poti 3
Samozavestno v nove projekte in na nove poti v tem tednu. Zdaj ni čas za pogreto juho ali za karkoli, kar je zastarelo. 

Število življenjske poti 4
Druga plat zgodbe ali nasprotje nečesa se  vas bo tokrat bolj dotaknilo kot sicer. Morda pa nekaj / nekdo res ni takšno, kot se zdi…

Število življenjske poti 5
Bodite barviti, ustvarjalni in predvsem neomajno optimistični! Zdaj so dnevi, v katerih se vas drži sreča, zato jih izkoristite!

Število življenjske poti 6
Malo več občutka miru bi se moralo občutiti v teh dnevih. Vzemite si čas za sebe in za nekaj novih zdravih odločitev. Premagajte strah.

Število življenjske poti 7
Pripravite se na nekaj sprememb v zadnjem hipu. Obdaja vas fantastična energija sprememb, zato bi se lahko v nečem premislili.

Število življenjske poti 8
Obeta se vam malo bolj emotiven teden, prežet z možnostmi za romantiko. Izbirajte ljubeče in kvalitetno za sebe. Postavite svoje cilje višje.

Število življenjske poti 9
Resnica je lahko zelo relativna. Opazili bi lahko, da se je tudi vaša realnost – resnica o nečem spremenila. Bodite iskreni do sebe. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.