Magazin > Horoskop in Numerologija
12 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 2. do 7. januarja 2012

numerologija Shutterstock
Obeta se nam intenzivno leto, v katerem se od nas pričakuje, da smo aktivne; predvsem pa se zahteva od nas, da poznamo sebe, upoštevamo svoje poslanstvo ter se povežemo s svetom. Januar bo čustveno naporen mesec. V tem tednu se vprašajte: Kako pa se vi lotevate življenja?

Število življenjske poti  1

Vladala vam bodo čustva. Želeli boste prerezati ter oditi. Morda boste ravnali prenagljeno, zato razmislek pred dejanji ni odveč.

Število življenjske poti  2

Pogumno se postavite zase. Pomembno je, da ne potlačite sebe, da bi ugodili drugim. Tokrat tako pač ne bo šlo. Bodite drzni.

Število življenjske poti  3

Katere ljudi pogrešate, pa ste nekoč imeti tesne stike? Poiščite jih, obnovite stike. Nahranite svojo dušo s smehom in pogovorom.

Število življenjske poti  4

Ustvarjalnost. Ste tip človeka, ki barvitost kaj hitro dojema kot kičasto. Vseeno obarvajte svoje življenje, kako bi dodali več radosti?

Število življenjske poti  5

Posvetite se svoji poslovni poti. Posvetite se svojim ciljem, oblikujte jih in nato ustvarite načrt – korak za korakom, saj veste, kako to gre.

Število življenjske poti  6

Obdobje nihanja, čas neodločnosti in pretirane odločnosti. V tem tednu ne sprejemajte odločitev, saj vsake pol ure mislite drugače.

Število življenjske poti  7

Čustva in hrepenenje po razumski razlagi. Januar vam bo dal vetra, zato si ne zatiskajte oči. Kaj nosi vaše srce, vaš razum pa zanika?

Število življenjske poti  8

Odmik v delo, analiziranje. Potrebujete čas zase. Potrebujete mir. Poiščite nasvet nekoga z izkušnjami. Spočijte se po napornem dnevu.

Število življenjske poti  9

Kako ste lahko bolj učinkoviti v tistem, kar si zamislite? Kaj je za vas dobro in kaj slabo? Kaj deluje? Kaj pomaga? Zakaj vztrajate na neuspešnih poteh?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.