Magazin > Horoskop in Numerologija
88 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 2. do 8. 9. 2024

astrologija, horoskop Profimedia
September prinaša veliko priložnosti za zdravljenje in opuščanje zamer iz preteklosti – energije tega tedna ravno to maksimalno podpirajo.

A izpolnjen mora biti en pomemben pogoj: dvigniti in ohraniti je potrebno vibracije zdrave in zrele Ljubezni do sebe in drugih.

Zdelo bi se nam lahko, da smo na nek način zajadrali nazaj v leto 2022, ko smo predelovali podobne izzive. Poglavitnega pomena je, da smo te dni do sebe iskreni in predvsem 'dvignemo roke' tam, kjer smo se praktično postavljali na glavo, pa se situacija ni pozitivno spremenila. 

Prvi teden septembra nas bo opomnil na našega notranjega otroka in pa glas naše matere, na izjave in stav, ki nas je v ranem otroštvu najbolj zaznamoval. Pričakujemo lahko malo bolj dramatično napete dogodke, ki bi nas lahko na to spomnili in služili kor sprožilci. No, morda bo že ganljiv prizor v filmu dovolj. 

Bistvo tega tedna je, da smo mi do sebe na zdrav in zrel način zahtevni ter tudi ljubeči. Bodite vi danes sami sebi 'mama', katero menite, da ste najbolj potrebovali in tako vi zacelite tiste občutke nemoči in tiste reakcije, ki kričijo, da ste nemočni, ne-spoštovani ali neupoštevani.

NAPOTEK TEDNA

Kaj ste si želeli doživeti v otroštvu? Kaj vas je na najbolj negativen način zaznamovalo? Točno temu namenite največ pozornosti. 

VPRAŠANJA V POMOČ

Je vaša mama ponosna na vas?

Če je odgovori ''ne'' – je možno, da se motite?

Je bolj pomembno, da ste vi ponosni na sebe ali ona na vas?
Ste vi ponosni na sebe?


UGODEN ČAS ZA

Zaključek in spremembo

Več nežnosti

Več energije sprejemanja

Zdravljenje in odpuščanje

Število življenjske poti 1

Oglasili se bodo strahovi in občutek izgube iz preteklosti. Obrnite glavo. To je vse, kar je potrebno. Preusmerite pozornost naprej v prihodnost. Ne hodite vzvratno.

Število življenjske poti 2

Možna so nihanja v razpoloženju, zaradi katerih boste opazili, da vam v resnici do marsičesa in marsikoga ni več tako zelo kot še nedavno tega. Poslušajte sebe.

Število življenjske poti 3

Ko pogledamo globoko v sebe, opazimo resnice, ki so nam bile prej morda celo nepojmljive. Sprejmite tudi tisto, kar se zdi nelogično ali negativno. Nato spremenite.

Število življenjske poti 4

Ne utapljajte se v dvomih, ampak posezite po zvezdah! Zakaj bi bilo karkoli v resnici nedosegljivo? Pomembno je, da zaupate v sebe VI in svet vam bo sledil.

Število življenjske poti 5

Predvsem za vas velja, da je potrebna odločnost in aktivnost. Ne odlašajte več ter ne prelagajte na druge, kar lahko storite sami. Dovolj je omahovanja. Delujte!

Število življenjske poti 6

Spustite preteklost in vaše predstave kako naj bi nekaj bilo, ali ne. Stvari so takšne kot so sedaj. Spomini so zgolj misli. Danes je čas za nove cilje in vizije, ne spomine.

Število življenjske poti 7

Kako lahko najbolj učinkovito in obenem kvalitetno dosežete svoje cilje? Opazujte katera pot prinaša napredek, katera pa prej kot ne ''pogreto župco''.

Število življenjske poti 8

Veste, ni potrebno, da ste za vse sami. Pomoč je na poti – jo boste znali sprejeti? Opazite osebe okoli vas, ki jih je mar. Poskrbljeno je za vas – sprejmite torej.

Število življenjske poti 9

Ustvarjalno se lotite dolgočasnih nalog in rezultati bodo mnogo bolj zabavni. Ne dovolite tuji slabi volji, da bi vplivala na vas. Glavo gor in nasmeh na usta!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.