Magazin > Horoskop in Numerologija
199 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 21. do 27. 10. 2024

numerologija Profimedia
V zraku je že vonj po letu 2025, ki nam vsem prinaša bolj nestanovitne energije. Več bo nestrpnosti ter uporništva, kar pomeni, da bomo tudi sami počasi gravitirali stran od vsega, kar nam  'gre na živce’.

Energije tedna nas bodo na takšen ali drugačen način spomnile na lepe trenutke v življenju. Radi rečemo: “Kako malo je potrebno za lepši dan.” No, in včasih je le malo potrebno, da nam ga nekdo uniči.  V obeh primerih smo mi gospodarji svojega dneva.

Zadnji teden oktobra (torej naslednji teden, ko bodo prazniki)  bo pod vplivom mojstrskih vibracij, zato nam bo prinesel dodatne preizkušnje in predvsem energije gradnje. V tem tednu se odločamo nekoliko obarvati naše izbire, zato opazujte v katerih odnosih zacvetite in v katerih venete. Oprezajte za hrano, ki vas napolni z energijo, in prepoznavajte, po kateri težko ostajate zbrani. Pravzaprav ta teden raziskujte sebe. Kaj vas osrečuje in izpolnjuje in kaj ne (več).

Če bi pisali pismo Dedku Mrazu, kaj bi mu napisali? 

NAPOTEK TEDNA

Ne obremenjujte se s preteklostjo. Najverjetneje se ne vračate nazaj, kajne?

Osredotočajte se na prihodnost.

 VPRAŠANJA V POMOČ

Kakšen je vaš dolgoročni načrt življenja?

Kakšna oseba boste čez 10 let?
V čem resnično uživate?

Kdaj ste bili najbolj srečni?

Ste zdaj srečni?

UGODEN ČAS ZA

Raziskovanje sebe in svojih globin

Prepoznavanje toksičnih odnosov

Ozaveščanje lastnih ovir in zavor

Novo dogodivščino 

 

Formula za izračun števila življenjske poti: seštejte svoj datum rojstva

Primer: oseba, rojena 8. 12. 1981:   8 + 12 + 1981= 2001 = 3

Ta oseba ima število življenjske poti 3.

 Število življenjske poti 1

Življenje nikoli ne gre nazaj, rast je vedno usmerjena naprej. Kdaj boste pa bi odrasli? Vaš notranji otrok potrebuje vas kot odraslo osebo.

Število življenjske poti 2

Imate srečo – imeli boste možnost preskočiti zaključevanje in skočiti v nekaj novega, a le, če se boste sami ponujali  tej smeri.

Število življenjske poti 3

Poudarek bo na medsebojnih odnosih in tistemu, ki ga gojite do sebe. Morda pa je čas, da močno preobrazite pogovor s seboj.

Število življenjske poti 4

Prebujajo se občutki nemoči iz otroštva. Morda se niste imeli možnost izraziti, kot bi si želeli, ali nekega dela sebe še niste v popolnosti sprejeli. Pogumno.

Število življenjske poti 5

Strah ima velike oči, noter je pa votel. Kateri del vašega življenja je votel? Če se počutite neizpolnjeni, sledite bolečini v radost.

Število življenjske poti 6

Spremembe so vedno znova aktualne, a tokrat bi se lahko zdelo, da korakate vzvratno. Imate ponovno možnost. Izkoristite jo za srečo.  

Število življenjske poti 7

Ljubezen ne boli, prizadenejo nas ljudje – predvsem tisti, katerim smo najbolj zaupali. Zdaj je čas za zdravljenje največjih izdaj.

Število življenjske poti 8

Razum in čustva bi lahko bili boj stoletja te dni. Morda pa bi bilo najbolje, da preprosto počakate, da vojna urja nekoliko mine?

Število življenjske poti 9

Biti odločen ni vse. Biti moramo kristalno jasni v svoji odločitvi in izbiri.  Točno veste česa si želite, zakaj in kdaj? Kako ni vaša skrb.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.