Magazin > Horoskop in Numerologija
581 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 21. do 27. 2. 2022

numerologija Shutterstock
Pripravljeni? ZDAJ!

Lekcije 8. tedna: 
Mnogokrat preprosto predolgo omahujemo in smo le na videz neodločeni. Morda si ne priznamo česa si (ne) želimo, ali pa se – najverjetneje – izogibamo pričakovani negativni reakciji. Dovolite primer: umazano posodo bo slej kot prej treba pomiti. Je že res, da jo bo morda pomil nekdo namesto nas, a vsekakor se ne bo sama. Podobno kot pri bolečem zobu: če čakamo predolgo, je izid lahko mnogo bolj boleč kot, če bi odreagirali takoj.
 
Ne čakajte na potrditev in čudežni blagoslov. Odločite se.
 
Dovolj ste. 
 
Sami se odločite, brez zagotovila, da bo vse v redu. 

Največji izziv tega tedna leži v lastni odločnosti in samozavesti. Bolj, kot boste zaupali vase, bolj boste uspeli. Po vsej verjetnosti pa ne boste prejeli spodbude ali podpore, saj bistvo leži ravno v vaši lastni moči in suverenosti.
 
Ko kuhate kavo, ne sprašujete okolice, ali meni, da se bo skuhala kava ali morda misli, da se bo ta voda spremenila v juho, saj veste, da kuhate kavo.
 
Kaj je torej tisto v življenju, za kar zagotovo veste, da 'kuhate''?
 
Osmi teden bo preskušal našo sposobnost izbire, odločanja in pa aktivnega ravnanja. Bodite odzivni, proaktivni in zaupajte v svoj uspeh. 
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Naštejte nekaj dolgoročnih ciljev
Navedite srednjeročne cilje
Kakšni pa so vaši kratkoročni cilji

UGODEN ČAS ZA:
Uspeh
Napredovanje
Manifestiranje želja

število življenjske poti | Avtor:

 
Število življenjske poti 1
Sprejmite nagrade in ne dirjajte naprej, dokler v resnici ne zaključite. Pred vami so novi izzivi, zato boste potrebovali energijo. Ne trošite je.
 
Število življenjske poti 2
Opazili bi lahko povečano samozavest in pa, nekoliko nenavadno za vas, željo po več samostojnosti. Česa (koga) imate preko glave dosti?
 
Število življenjske poti 3
Dovolite nekomu, da vam pomaga. Teden pred vami v ospredje postavlja moč povezovanja in vzajemne pomoči. Ni vam vsega potrebno storiti samim.
 
Število življenjske poti 4
Malo bolj navihano se lotevajte situacij, kjer imate občutek, da ste ujeti oziroma, da jih ni moč kaj dosti spremeniti na bolje. Presenečeni boste.
 
Število življenjske poti 5
Bolj strukturirano se lotevajte zadanega. Včasih je resnično lažje, ko imamo načrt in lahko predvidevamo korake naprej. Izognite se zapletom.
 
Število življenjske poti 6

Vpletite več strasti in uživajte v vsakem trenutku! Prav nobenega razloga ni, da bi se omejevali. Morda pa vas ravno v drznosti čaka čudežno.
 
Število življenjske poti 7
Prisluhnite srcu. Ravnajte po tistem občutku, ki vas polni s toplino in občutkom pripadnosti. Kam vas srce kliče, ko tole prebirate?
 
Število življenjske poti 8
Suvereno stopite v nove izzive, v nove priložnosti, saj jih ne bo malo. Zdaj je vaš čas za uspeh na vseh področjih. Ne dvomite vase, ne dvomite v uspeh. 

Število življenjske poti 9
Perfekcionizem je sijajen motivator, zato ga ta teden aplicirajte. Naj vas spodbuja na vaši poti k temu, da ste boljša oseba. Bodite ponosni nase.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.