Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

NuMeRoSkoP za teden od 21. do 27. novembra

Lili Sorum Anže Godec
Pred nami je teden povezovanja. Spomnimo se, da je november mesec sorodnih duš. To obdobje zato namenite ljudem, ki so ''družina'' vaše duše. Posvetite pa se tudi sebi. Pomembni ste. Bodite pomembni sebi, ne pa tiran drugim.

Število življenjske poti 1
Bodite ustvarjalno razigrani. Izkažite pozornost na drugačen način, bolj drzno in izvirno. Na koncu življenja so tisti posebni trenutki in spomini naša prava dragocenost.

Število življenjske poti 2
Pomembno je, da razjasnite določene okoliščine ali nesporazum. Bodite trdni, a iskreni. Resnica osvobaja. Ko se zjutraj zbudite, naj bo to s čisto vestjo. Dolgoročno bo bolje.

Število življenjske poti 3
Nihali boste, zelo radi si boste premislili. Okolica vam bo seveda stežka sledila, razen če bi vam lahko brala misli. Izrazite svoje želje in namene. Ubesedite. Napišite. Izrazite.

Število življenjske poti 4
Pomemben pogovor ali soočenje se vam obeta na področju ljubezni ali tesnega prijateljstva. Ne zadržujte svojih čustev in naj vas ne hromi strah. Odprite se in povejte, kaj vam leži na srcu.
Število življenjske poti 5
Odmaknili se boste od vrveža. Koga pogrešate v trenutkih stiske? Po kom hrepenite, ko si želite deliti dobro v življenju? Pazljivo izbirajte ljudi okrog sebe. Pogumno.

Število življenjske poti 6
Življenje si boste organizirali drugače. Sprejmite ponujeno pomoč. Seveda tudi sami pridite nasproti. Osamljeno je, kadar se odločimo sami opraviti vse. Ni vam treba.

Število življenjske poti 7
Kateri odnos bi bilo treba končati? Kaj v vašem odnosu do sebe je treba popraviti in izboljšati? Posvetite se sebi in prisluhnite notranjemu glasu.

Število življenjske poti 8
Počutili se boste pogumnejše in odločnejše. Naj vam ta zagon pomaga doseči zadane cilje. Ko boste močni, boste lahko priskočili na pomoč tudi drugim. Bodite fer.

Število življenjske poti 9
Obeta se vam več kot en krepek pogovor. Ne pometajte pod predpražnik, temveč na primeren način izrazite svoje mnenje in seveda spoštujte tudi tuj, četudi drugačen vidik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.