Magazin > Horoskop in Numerologija
1613 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 24. 6. do 30. 6. 2024 (26. teden)

Hrvaška, Kvarner, morje, poletje Turistična skupnost Kvarner
Poletje bo vse prej kot mirno, kar pa nikakor ne pomeni, da bo vse le slabo.

Zdaj ni čas, da bi ponavljali izbire, ki niso najboljše. Celotno leto je namenjeno opolnomočenju sebe – torej, že ptiči na strehi prepevajo, da bo potrebno ven iz cone udobja in navajenega.

Teden pred nami bo kot nalašč, da bi opazili, v katerih odnosih se venomer podrejamo, prilagajamo in smo na drugem mestu. Dogodki tedna bi nam lahko pokazali tudi, da smo sami do sebe sila neusmiljeni in mačehovski. Pred nami bo vsekakor tudi izziv samozavesti in lastne vrednosti. Boste svoje standarde znižali ali zvišali? 

Vse v naravi stremi h rasti in razvoju, torej dajmo tudi mi. Ključnega pomena je, da zaupamo v sebe in ne čakamo pozitivnih sprememb od zunaj. Najverjetneje bo neprijetni pritisk okolice tisti, zaradi česar se bomo postavili za sebe.

NAPOTEK TEDNA

Zdaj ni čas za spanje. Zdaj je čas, da si uresničite sanje!

VPRAŠANJA V POMOČ

Kaj je maksimum, ki ga lahko dosežete?
Zakaj ni več od tega?
Kaj vas v resnici osrečuje?
Zakaj se ne lotite tistega, no saj veste česa … 

UGODEN ČAS ZA

Preobrazbo odnosov.
Spremembo videza.
Več odločnosti.
Višja pričakovanja.

Formula za izračun Števila življenjske poti: Seštejte svoj datum rojstva.
Primer: Oseba rojena 8. 12. 1981:  8 + 12 + 1981= 2001 = 3.
Ta oseba ima Število življenjske poti 3.


Število življenjske poti 1

Največji izziv: Na zdrav in umirjen način ohraniti svojo samostojnost. Največja nagrada: Nova pot, na kateri bo uspeh lažje dosegljiv.

Število življenjske poti 2

Največji izziv: Postaviti se za sebe ter izraziti svoje mnenje. Največja nagrada: Osebe, ki bodo nad vami navdušene točno zaradi
tega.

Število življenjske poti 3

Največji izziv: Usmerjati svojo domišljijo in doživljanje v pozitivni smeri. Največja nagrada: Nov način izražanja sebe, komuniciranja in
ustvarjalnosti.

Število življenjske poti 4

Največji izziv: Izpustiti potrebo po popolni kontroli in oklepanju starega. Največja nagrada: Večja produktivnost in boljši rezultati, več napredka.

Število življenjske poti 5

Največji izziv: Ne odvihrati na nove poljane, ko vam nekaj ni všeč, kjer ste. Največja nagrada: Zanesljive osebe in trajne poslovne priložnosti.

Število življenjske poti 6

Največji izziv: Postaviti mejo na zdrav način osebam, ki so vam ljube. Največja nagrada: Na novo rojena samozavest, ljubezen in uspeh.

Število življenjske poti 7

Največji izziv: Vztrajanje pri podrobnosti, ki ni najbolj ključna. Največja nagrada: Širši pogled na situacijo ter bolj kvalitetni odnosi.

Število življenjske poti 8

Največji izziv: Potreba po hitrem uspehu in tem, da bi bili najboljši. Največja nagrada: Umirjena samozavest, ki izvira iz občutka suverenosti.

Število življenjske poti 9

Največji izziv: Izražanje sočutja tistim, za katere se zdi, da si ga ne zaslužijo. Največja nagrada: Zdravljenje samih sebe in občutka, da niste dovolj dobri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.