Magazin > Horoskop in Numerologija
149 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 26. 8. do 1. 9. 2024

numerologija Profimedia
September bo mesec zaključkov, preobratov, čustev in zelo intenzivnega doživljanja vsega, a do tja imamo še cel teden!

Avgust je čas energijskega dela na sebi in predvsem soočanja z našim egom. Zadnji dnevi osmega meseca nam bodo tako postregli ravno izzive ega, krivice, naglice ter občutka, da nekaj zamujamo, mi ali nekdo drug počne narobe in podobno… Energije nas pripravljajo na čas, v katerem bi lahko imeli občutek, da smo padli nazaj v preteklosti. Izkoristimo zadnje dneve avgusta, da bi vzeli moč odločitve nazaj v svoje roke. Redko kaj je v življenju resnično brezizhodno. Le malo kdaj res nimamo prave izbire.

Danes ste tukaj in sedaj in imate vso moč tega sveta v svojih rokah! Zavedajte se, da imate vedno več možnosti, kot se v danem trenutku zavedamo – zato pa smo bolj pametni za druge in imamo neverjetno veliko zamisli kaj in kako bi moral nekdo drug početi, da bi premagal težave ali se jim celo izognil. Stopite korak nazaj! Oglejte si iz distance! To bo rdeča nit septembra. Petintrideseti teden je tudi teden pod vplivom števila 8 in kot tak prinaša enkratno priložnost za USPEH!

NAPOTEK TEDNA
Kaj je za vas USPEH? Kako vi osebno definirate ta pojem? Vzemite si čas, da bi kar najbolj natančno opisali, kaj točno to za vas pomeni!

VPRAŠANJA V POMOČ
Ste uspešni? V čem ste najbolj uspešni?
Kaj vam nikoli ne bo uspelo?
Ste prepričani?
Jaz pa pravim: POSKUSITE!

UGODEN ČAS ZA
Definicijo svojega življenja in sebe
Prepoznavanje svojih darov in talentov
Reorganizacijo vrednost in prioritet
Več odločnosti

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Kaj je za vas uspeh in kaj je za vas poraz? Če potrebujete pomoč, to ne pomeni, da ste nesposobni. Če niste hitri, ne pomeni, da ste zanič.

Število življenjske poti 2
Kaj je za vas uspeh in kaj je za vas poraz? Če niste vodja tropa, ne pomeni, da niste dragocen del skupnosti. Če včasih omahujete, niste slabič.

Število življenjske poti 3
Kaj je za vas uspeh in kaj je za vas poraz? Če vas odnese domišljija, ne pomeni, da živite v oblakih. Če ste kreativni, ne pomeni, da niste realist.

Število življenjske poti 4
Kaj je za vas uspeh in kaj je za vas poraz? Če ste malo bolj počasni, ne pomeni, da ste nesposobni. Če niste pustolovski, niste mrlič.

Število življenjske poti 5
Kaj je za vas uspeh in kaj je za vas poraz? Če ste spontani, ne pomeni, da ste neodgovorni. Če ste radi svobodni, ne pomeni, da ste luftar.

Število življenjske poti 6
Kaj je za vas uspeh in kaj je za vas poraz? Če ste romantični in čustveni, ne pomeni, da ste izgubljeni. Če ste ranljivi, niste šibki. Obratno!

Število življenjske poti 7
Kaj je za vas uspeh in kaj je za vas poraz? Če ste perfekcionist, ne pomeni, da ne znate biti zabavni. Če ste natančni, niste 'zamorili' cele družbe.

Število življenjske poti 8
Kaj je za vas uspeh in kaj je za vas poraz? Če vam nekaj ne uspe, to ni poraz celotnega življenja. Če niste na vrhu sveta, pa še boste.

Število življenjske poti 9
Kaj je za vas uspeh in kaj je za vas poraz? Če ste sočutni in emotivni, to ne pomeni, da ste 'mila jerica'. Če ste celotni, seveda niste malenkostni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.