Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

Numeroskop za teden od 29. 4. do 5. 5. 2013

Lili Sorum Anže Godec
V sebi nosimo možnost zdravljenja in moči. Jo uporabite?

Pretok energije je prisoten vsepovsod, ne samo v električni napeljavi. Sami smo gospodar naših misli in definicij. Kako uravnavamo pretek besed in pomen misli, pa ključno vpliva na kvaliteto življenja, ki ga imamo. Bodimo kot je majhen mačji mladiček. To razigrano bitjece ničesar ne dojema kot slabo.

Število življenjske poti 1
Pomemben del življenja se je prejšnji teden zaključil. Ste sprejeli? Morda žalovali? Sedaj pa dvignimo glavo in novim izzivom naproti. Še veliko dobrega Vas čaka.

Število življenjske poti 2
Posvetite se osebam, ki so pomembni gradniki Vašega življenja. Potrudite se obogatiti odnos, ki ga imate. Včasih mala pozornost pomeni veliko več, kot se zavedamo.

Število življenjske poti 3
Vaše misli se bodo iskrile. Igrajte se z domišljijo, poigravajte z različnimi pristopi… Veste, najbolj nezaslišane ideje nekoč, so nekaj najobičajnejšega danes.

Število življenjske poti 4
Vzemite si prosto popoldne ali dan, da bi oblikovali načrt. Zamisel, ki se je porodila ima seveda možnost uspeha. Pomembno je, da si zarišete pot do tja. Pogumno.


Število življenjske poti 5
Dopustite si nekaj več časa za sebe in sprostitev. Razbremenite se dodatnih obveznosti, pojdite v kino, morda na masažo. Naredite nekaj dobrega za sebe. Hvaležni si boste.

Število življenjske poti 6
Čas gnezdenja in obdobje srca. Če se počutite osamljeni, je čas, da si dovolite najti novega partnerja, ki bo Vašo dušo osrečil. Saj ste se na svojih napakah naučili, kajne?

Število življenjske poti 7
Teden pred nami bo čas odmika. Refleksija je vedno dobrodošla, kajti ponuja razlago in uvide v nas same, kot tudi našo okolico. Kaj/kdo Vas podpira in kaj/kdo ne?

Število življenjske poti 8
Odlično obdobje za poslovne priložnosti in udejstvovanje. Česarkoli se boste lotili, bo tako ali drugače prineslo uspeh in prepoznavnost. Pravi čas za lasten posel.

Število življenjske poti 9
Življenje ni samo služba in TV. Veliko več nam nudi in veliko več lahko mi storimo. Tega se Vi resnično zavedate. Svetu lahko podarite sebe, svoje znanje in svetlobo. Hvala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.