Magazin > Horoskop in Numerologija
463 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 29. 7. do 4. 8. 2024

numerologija Profimedia
Prehod v mesec avgust bo intenziven.

Zdaj ni čas za tarnanje, ni čas za obujanje preteklosti, temveč je čas za osredotočeno in namerno delovanje! Ko se odločimo skuhati kavo, vmes ne dajemo soli v vodo, ne odlivamo vode in se čudimo, da je ni in podobno. v življenju mnogokrat dodajamo osebe, odnose, navade, distrakcije, ki niso najboljši izbor za našo pot ali doseganje ciljev (kot bi nasuli sol v vodo). Zgodi se, da sami sebe sabotiramo in počnemo obratno od najboljšega (odlivamo vodo iz posode in se čudimo, da je ni).

Kaj je vaš cilj? Kaj je tisto, kar vas osrečuje? Kaj vas izpolnjuje? Kaj si želite doživeti pred smrtjo? Kaj od tega, kar današnjem vsakdanjiku počnete vas vodi K in kaj STRAN od tega?

Avgust bo močan mesec! Prinaša močne energije manifestiranja. Obenem pa prinaša seveda izzive ega in tudi okrepljene občutke pomanjkanja, če imamo zapise omejitev in manjvrednosti.

NAPOTEK TEDNA
Vi ste gospodar svojega življenja. Ne prepuščajte svoje moči drugim. 
Aktivno v vsak nov dan. Odločajte se proaktivno.

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj je vaša slabost?
Kaj  je vaša največja vrlina?
Katero zamujeno priložnost obžalujete?
Kaj je najbolj zahteven cilj pred vami?

UGODEN ČAS ZA
Popolnoma nov, bolj kreativen pristop
Sprememb ustaljenih navad
Popestritev življenja
Več pozitivnega mišljenja

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Ne vztrajajte tam, kjer se zadeve ne premikajo več v načrtovani smeri. Zdaj ni čas, da bi se prilagajali. Kar ne deluje, to pustite.

Število življenjske poti 2
Veste, tiste osebe, ki vas ne podpirajo in vas bolj kot ne venomer le kritizirajo in v vas ne zaupajo, za vas niso najboljša izbira, ali pač? 

Število življenjske poti 3
Bodite pozorni na prebliske in pa polovične informacije. Zelo verjetno je, da boste celotno zgodbo / ozadje izvedeli šele kasneje. 

Število življenjske poti 4
Potrudite se kar najbolje organizirati svoj čas in ga nikakor ne tratiti za nič, kar ni produktivno. Treba bo postaviti mejo. 

Število življenjske poti 5
Včasih je potreben simboličen zaključek, da bi se lahko odvila posebna preobrazba. Kje je potrebna totalna transformacija? 

Število življenjske poti 6
Pred vami so nova vrata. Le od vaših odločitev in dejanj je odvisno, kam bodo vodile nove poti – ali jih boste pustili zaprte. 

Število življenjske poti 7
Prisluhnite drugi plati, saj ima pomemben drugačen aspekt, kot ste ga navajeni. Trenutno morda res ni pomembno, kdo ima prav.

Število življenjske poti 8
Ustvarjalno, navihano in predvsem kot ne bi bilo ovir pred vami! Obdaja vas energija sreče in kreativnosti. Naj ne mine brez, da bi jo izkoristili.

Število življenjske poti 9
Klicala vas bo energija Zemlje, zato umirjeno v nov teden. Zdaj ni čas za nagle odločitve, ampak za tehten premislek. Nič vam ne bo ušlo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.