Magazin > Horoskop in Numerologija
1845 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 31. 1. do 6. 2. 2022

numerologija Profimedia
Prve drugačne spremembe so tu.

Lekcije 5. tedna: 
Končno se čuti vonj po novih in drugačnih energijah. Do marca bomo še nekoliko vpeti v energije leta 2021, zato bi se lahko ta teden ujeli v kremplje preteklih negotovosti. Jih boste premagali?
 
Energija tedna bo nudila nekakšno mešanico občutkov, podobnim trenutkom negotovosti, ki smo jih doživljali v letu 2021. Obenem pa se čuti v zraku sprememba. Preobrat.  Pred nami je dinamičen teden.
 
Izziv, ki ga prinaša, je povezan z našimi odzivi. Ohranite trezno in mirno glavo. Bodite čuječi in prisotni v danem trenutku – naj vas ne odnese v nekaj, kar se je dogajalo lansko leto. Tu ste. Zdaj ste. 
 
Kdor bi imel občutek vrtenja v krogu, naj se zaveda, da ga lahko le sam preseka. V tem tednu se obračajte v prihodnost – koga ali česa čez 10 let ne bo več z vami?
 
Spremembe so del življenja. Preko njih rastemo in se učimo. Zato je potrebna drugačnost. Ne oklepajte se (zastarelih) načinov delovanja. 
 
VPRAŠANJA V POMOČ:
Česa imate dovolj?
Ste naveličani ali gre za drugačen, bolj globok razlog?
 
UGODEN ČAS ZA:
Spremembo pričeske (15. 2.) 
Krajše potovanje
Nekaj spontanega
 

število življenjske poti | Avtor:

 
Število življenjske poti 1
Čustva bodo glasnik sprememb. Ne silite se v prav nič. Morda pa tokrat vi vztrajate v nečem, kar nima dobre prihodnosti na dani način?    

Število življenjske poti 2
Resnica nam včasih ni preveč ljuba, zato odlašamo s spoznanji, ki nam ne bi bili preveč ugodni. Zdaj ni čas za zatiskanje oči, ravno obratno!

Število življenjske poti 3
Polni boste zamisli, ki naj ne ostajajo le zamisli! Kako bi jih lahko kar čim prej udejanjili? Bodite odprti nenavadnim predlogom in zamislim.

Število življenjske poti 4
Je kapa polna? Imate končno dovolj, ali boste še nekaj časa vztrajali, da bi se prepričali, da ne deluje? Morda gre za podzavesten način delovanja.

Število življenjske poti 5
Odprite vrata v vsak nov razburljiv dan! Veselite se novitet in izbirajte tiste poti, ki vam dolgoročno prinašajo več samostojnosti in svobode.

Število življenjske poti 6
Povezujte se z osebami, ki so vam in za vas pozitivna inspiracija. Navdihne vas lahko tudi zelo negativna oseba, le v ne preveč za vas zdravi smeri. 

Število življenjske poti 7
Vaša domišljija bi lahko vam jo lahko zagodla. Morda pa ni vse res tako, kot ste si vi zamislili? Uporabite jo raje za rešitev neke 'stare' situacije.

Število življenjske poti 8
Postavite nove solidne temelje, na katerih boste gradili in uspeli dolgoročno. Ne zapravljajte več časa. Energije podpirajo red in disciplino. 

Število življenjske poti 9
Lahko bi močno nihali v razpoloženju, mnenju in počutju. Naj vas to ne zmede ali utruja. Lahko bi vas privlačilo prepovedano (opala!). 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.