Magazin > Horoskop in Numerologija
91 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 7. do 13. 10. 2024

numerologija Profimedia
Se spomnite komada ''Move it, move it''?

No, migajmo! Zdaj ni čas, da bi analizirali, filozofirali, se ubadali s tem, kar bi lahko bilo in kaj je bilo in kaj bo in in in… ne izgubljajte svojega dragocena časa s scenariji, ki se bodo ali pa ne bodo odvili tako, kot se vi bojite, da bo. 

Zdaj je izvrsten čas, da bi bili proaktivni in bi dvom ali strah spremenili v motivacijo. Torej, ko se pojavi pomislek, ne nižajte svoje vibracije v skrb, ki simbolizira pomanjkanje in absolutno ne izraža zaupanja v sebe. Uporabite to kot namig in pripravite plan B za primer, da nekaj narobe gre.

Tako boste svoj um umirili in predvsem ohranjali nivo zaupanja in kreativnosti, ne pa nezaupanja in destruktivnosti.

Od vseh nas se ta teden pričakuje, da na ustaljenih poteh, v utečenih navadah, dolgoletnih odnosih in konceptih raziskujemo in vpletemo napredek. Kako lahko v starem ustvarimo nekaj novega? Z inovativnostjo.

NAPOTEK TEDNA
Vklopite zaupanje in ustvarjalno žilico triletnika, ki verjame v pravljičnost, Božička in čudeže.
Ste res res res prepričani, da je nekaj, česar si želite, nemogoče?

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj je najbolj noro, česar si želite?
Zakaj menite, da je nedosegljivo?
Obrnite na glavo: kateri deli so izvedljivi? 

UGODEN ČAS ZA
Prestrukturiranje načina delovanje
Drugačne prioritete
Večjo učinkovitost 

število življenjske poti | Avtor:

Število življenjske poti 1
Vpletite Ljubezen do sebe v vse odločitve, in opazili bi lahko, da ste pravzaprav preveč zahtevno do sebe. Dovolite si počitek.

Število življenjske poti 2
Lotevajte se z racionalnim umom vseh tistih situacij, v katerih vas boli srce, ali vas je strah. Tako pravzaprav odvzamete bolečini moč. 

Število življenjske poti 3
Odločno v vsak nov dan, novo priložnosti in predvsem nove odnose. Zdaj je čas za veliko novega, zato za trenutek odložite staro. 

Število življenjske poti 4
Ne bojte se nečesa zaključiti ali opustiti. To ni izguba. To je preprosto priprava prostora za nekaj novega in boljšega. 

Število življenjske poti 5
Vihrav teden, zato se ničesar ne odločajte na hitro in na pol in brez potrebnih VSEH podatkov. Izvrsten čas za šport.

Število življenjske poti 6
Povezujte se z osebami, ki so dobre za vašo dušo, in opazili boste, kako ste se vi in oni obogatili in napolnili v prijetnem druženju 

Število življenjske poti 7
Bodite navihani, spontani in predvsem ne jemljite vsega zelo resno. Pred vami je teden igrivosti, zato odložite skrbi in strahove.

Število življenjske poti 8
Novosti se lotevajte strukturirano. Zadeve naj imajo rep in glavo ter vse vmes, pa se boste lažje bolj učinkovito organizirali. 

Število življenjske poti 9
Ne bojte se novitete, ki se zdi podobna preteklosti. Kot bi sebe nekako posodobili. Kje ste malo zaspali v svojem razvoju?
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.