Magazin > Horoskop in Numerologija
355 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 7. do 13. 6. 2021

numerologija Shutterstock
Svet spremenimo tako, da spremenimo SEBE.

Lekcije tedna:
”Bodi sprememba, ki si jo želiš videti v svetu," ni le zlajnana fraza modrega moža. Mnogokrat se premalo zavedamo, da smo del sveta, ki ga tvorimo in vse prevečkrat kritiziramo.

Usmerjajmo kreativno energijo v nekaj dobrega. 

Ustvarjajmo dobro. 

Bliža se mojstrsko leto 2022, katerega namen je preobrazba družbe, v kateri živimo. Živimo v prelomnih časih. Ne pozabite, da ste pomembni.

Vaš vpliv je pomemben.

Življenje se spreminja in mi z njim. Pred nami je teden, ki bo tako ali drugače opominjal ravno na to. Smo del večjega mozaika. In prav tako, kot se včasih zazremo v enega najbolj drobnih delčkov mozaika, se tudi življenje lahko ”zazre” ravno v vas.

Veriga je tako močna kot njen najbolj šibki del. Okrepite sebe. Aktivno delajte na svojem zdravju, osebnostni rasti, čustveni zrelosti, duhovnem razvoju ter preprosto: sreči. To je največje darilo, ki ga lahko podarite človeštvu. Zrele, zdrave in srečne sebe.

V tem tednu bi se lahko bolj izrazito pokazalo, kakšne spremembe so za to potrebne.

VPRAŠANJA V POMOČ
Kaj vas je v otroštvu osrečevalo?
Česa ste si želeli kot otrok?
Česa si želite za sebe, ko boste stari?
 
UGODEN ČAS ZA
Spremembo izgleda
Nov način komunikacije
Drugačen pristop

število življenjske poti | Avtor:


Število življenjske poti 1
Obeta se čustven teden, v katerem bi lahko odkrivali lastne (nove) globine. Morda pa se v njih najde (ponovno) hrepenenje po nečem posebnem.
 
Število življenjske poti 2
Pokazala se bo resnica, ki je bila prej očem skrita. Bodite pozorni na dogajanja v neposredni bližini, tudi v sebi. Pomembni ste.

Število življenjske poti 3
Bodite odločni. Prav nič ni zapisano v kamen. Še naše mnenje o preteklosti se spreminja, zakaj torej bi bilo nekaj nemogoče v prihodnosti?

Število življenjske poti 4
Sprejmite nekaj lepega za sebe. Ne bojte se izraziti čustev, ki se že dalj časa nabirajo v vas. Predvsem pa prisluhnite sebi. Česa ne želite več?

Število življenjske poti 5
Odpirajo se nova vrata. Bodite zvedav pionir, ki zadeve počenja drugače. Bodite pogumni in obenem preudarni. Zanimiva kombinacija, kajne?

Število življenjske poti 6
Bodite kot otrok. Verjemite v čudeže, verjemite vase in v svet. Vsi smo se rodili kot optimisti. Sreča se vas drži. Poskusite nekaj posebnega.
 
Število življenjske poti 7
Bodite ustvarjalno navihani. Zdaj ni čas za suhoparna opravila, ampak za nove ideje in projekte. Bodite kot mali škrat. Razigrani.

Število življenjske poti 8
Bolj praktično se lotevajte večjih projektov in zadanih sprememb. Po korakih, vsak dan nekaj, je najboljši pristop za sedaj. Nič na silo.

Število življenjske poti 9
Spremembe, nihanja in načeti živci se zdijo nova stalnica. Pa je to tudi vaša stalnica? Zdaj spreminjajte tiste dele sebe, ki vam nosijo bolečino.

 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.