Magazin > Horoskop in Numerologija
537 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 9. 9. do 15. 9. 2024 (37. teden)

dež dežnik vreme Profimedia
Stopamo v energijsko zelo močan teden, ki nam bo pomagal predvsem razumeti in posledično opustiti določene načine delovanja, ki na ovirajo. Sedemintrideseti teden je čas prepoznavanja tistih globin, ki so motne, kalne in seveda ne zbujajo zaupanja.

 


Afrimacija za 9. 9. 2024: Danes spuščam in PUŠČAM v preteklosti vso bolečino, strah, razočaranja, dvome, negativne vibracije.  DVIGUJEM SE na najvišjo možno raven.

 

Vsi imamo ''sive'' cone, kjer se zdi, da nismo opredeljeni ali pa zgolj nismo dovolj določni. Letošnje leto bo neizprosno do tistih, ki se ne bodo postavili za sebe ravno zato, da bi se. Če si želite več potrpežljivosti, vam bo življenje postreglo z izzivi in težavami, preprekami, v kateri bo najboljša izbira, da ste potrpežljivi. 

Ravno zato se bo zdelo, da se odnosi, ki temeljijo na nezrelih temeljih, toksični dinamiki in pa podcenjevanju vaše vrednosti, oglašajo močneje. Ker se!

Leto 2024 je leto ega (da ga premagamo in umirimo) ter lastnega opolnomočenja. Svojo moč predajamo na različne načine. V tem tednu bomo lažje opazili kdaj se nam zdi, da smo močni, pa smo pravzaprav uporniki. Dogodki nas bodo nežno uvajali v energije tedna, ki prihaja za tem, ki pa bo še bolj intenziven. Pred nami so dnevi, ko ali bomo prevzeli odgovornost za svoja dejanja, se vzravnali in se postavili za sebe, ali pa nas bo tako ali drugače življenje v to prisililo.

Ne bojte se tega. Pravzaprav gre za bolj zdravo lastno vrednost in postavljanje meja. Zmorete, kajne? Seveda! Glavo gor in gremo!! Tako kot vidimo v filmih tik preden ta dobri zmagajo. 


NAPOTEK TEDNA

Ne bojte se biti najboljši in najmočnejši kot ste lahko. 
Za to ste se rodili!


VPRAŠANJA V POMOČ

Kaj je najboljše, kar se vam lahko zgodi?
Kaj je najslabše, kar se lahko zgodi?
Mislite, da ne bi zmogli preživeti?

 

UGODEN ČAS ZA

Pripravo na preobrazbo.
Ozaveščanje lastnih vzorcev omejevanja.
Upoštevanje notranjega otroka.
Pogovor z mlajšimi.


Formula za izračun Števila življenjske poti: Seštejte svoj datum rojstva.
Primer: Oseba rojena 8. 12. 1981:  8 + 12 + 1981= 2001 = 3.
Ta oseba ima število življenjske poti 3.


Število življenjske poti 1
Prisluhnite oziroma raziščite drugo plat zgodbe. Kaj je nasprotje tega, kar ste vi in česa vas lahko nauči? Srednja pot bo pravilna izbira te dni.


Število življenjske poti 2
Kako ste lahko maksimalno kot je možno optimistični? Kako bi ravnali, če bi bili absolutno prepričani, da imate vso možno podporo Vesolja?


Število življenjske poti 3
Pomagajte si z zdravo staro dobro kmečko pametjo. Analizirajte skrajno razumsko vse, kar vas skrbi ali morda v prsih tišči. Pomaga, veste.


Število življenjske poti 4
Naj veter sprememb naredi ''svoje''. Na koncu dneva boste vi še vedno vi, in vaše življenje še vedno vaše, le v naslednjem. Varni ste. 


Število življenjske poti 5
Ljubezen do sebe včasih zahteva težje izbire in nekaj discipline. Kje morda sami do sebe topogledno niste dovolj zahtevni?


Število življenjske poti 6
Razum nam lahko zelo pomaga v trenutkih, ko se morda zdi, da so nas čustva premagala. Po tem, ko si jih priznate, seveda. Kar z besedo na dan…


Število življenjske poti 7
Ne bojte se lastne, niti tuje odločnost. Zdaj je čas, da teorijo spremenite v prakso. Zavihajte rokave in izločite slabo iz življenja.


Število življenjske poti 8
Pred vami je mogočen teden zdravljenja, v katerem je zelo pomembno, da sprejemate. Ne trudite se vsega rešiti sami. Niste sami. 


Število življenjske poti 9
Novi začetki so tu. Novi vi ste tu. Vse je že pripravljeno, le še vi (morda) manjkate? Kako boste ta teden negovali svoj lepi novi jaz?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.