Magazin > Horoskop in Numerologija
22 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 9. do 15. januarja 2012

numerologija Shutterstock
Teden, ki bo obrodil sadove. Tako lepe kot tudi manj prijetne. Obdobje konca. Čas čustev in bolečine, ki se trudi pokazati pot miru in sreče.

Število življenjske poti 1

Čustva niso vaš sovražnik. Niso vaš nasprotnik. Bodite iskreni do sebe. Kaj čutite? Kdo ste? Kaj počnete slabše, kot bi sicer lahko?

Število življenjske poti 2

Odprite se ljudem, ki jim lahko zaupate. Niste sami na svetu, zato preženite občutek osamljenosti. Kdo vam vedno stoji ob strani? Dovolite.

Število življenjske poti 3

Notranji strahovi in spomin na preteklost vam branijo iskrico ustvarjalnosti. Pretrgajte začarani krog in se posvetite soncu. To ste Vi, sonček.

Število življenjske poti 4

Čut odgovornosti včasih mešamo z občutkom krivde. Strah ni realnost. Ni opozorilo. Ni previdnost. Bodite pogumni in zvesti samim sebi.

Število življenjske poti 5

Nihanja razpoloženja – obenem nihanja v čustvenosti. Ste spremenljivo oblačno vreme s puščavsko vročino. Uberite srednjo pot. Zmerno.

Število življenjske poti 6

Izjemno čustven čas – pretrgajte vezi, ki vas dušijo, in negujte tiste, ki vas krepijo. Ljubezen ni boj, ni tekmovanje. Zakaj sami sebe žalite?

Število življenjske poti 7

Odmik v svoj svet redkokdaj prinese pravo uteho. Je sijajna zadeva za procesiranje in učenje, le vi pa veste, ali gre za beg pred Življenjem.

Število življenjske poti 8

Na poslovnem področju se vam obetajo premiki na bolje. Vaš ugled bo prejel pozitivno energijo. Pomembno je, da umirite ego.

Število življenjske poti 9

Čustva vam bodo vladala. Preudarite, katera vaša dejanja so vam prinesla kaj. Sami svoj gospodar ste. Duh iz Aladinove svetilke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.