Magazin > Horoskop in Numerologija
31 ogledov

Odgovor – ŠIFRA: LeoTrotsky

(Foto: null) Žurnal24 main
Z dekletom imava slabe čase. Je prijetno dekle, vendar včasih malo otročja. Zanima me, ali lahko rešiva najine probleme in prebrodiva težke čase, saj se oba še vedno ljubiva.

Na žalost niste podali vseh njenih podatkov, zato ne morem izračunati najbolj pomembnega osebnega števila glede odnosov, to je Število duše. Njeno Število življenjske poti je 8, ki simbolizira nekoga, ki je rad na vodilnem položaju in se zna zelo dobro organizirati. Glede na to, da sta oba še mlada, bi rekla, da še ni razvila svojega potenciala, ali pa se teh svojih darov ne zaveda. Vsekakor je možnost tudi, da z otročjostjo doseže, kar si želi od vas.

Vsekakor je zanimivo dejstvo, da imate vi Število duše 8, torej vam ustreza, da vas ona ne more obvladovati, a morda vas moti, da ne ravna tako, kot bi si želeli. Menim, da bi oba morala pretehtati, kaj zveza za vaju sploh pomeni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.