Magazin > Horoskop in Numerologija
29 ogledov

Odgovor – ŠIFRA: marina-lev

numerologija Shutterstock
Zanima me, zakaj je v mojem življenju polno nezadovoljstva in neuresničenega hrepenenja? Vedno neke želje in potem razočaranje. Trenutno me boli srce, ko vidim, kako sin trpi.

Na žalost kljub zelo natančnemu navodilu za oddajo vprašanja niste navedli niti enega podatka vašega sina. Numerologija, kot velikokrat poudarjeno, ni prerokovanje, ni napovedovanje prihodnosti. Temelji na izračunih, za katere pa potrebujemo podatke; ime in priimek ter rojstni datum. Na žalost ne morem preveriti, ali ima kakšen karmični dolg v svojih osebnih številih, zaradi katerih se mu določeni izzivi in težave pojavljajo.

Zelo na splošno lahko iz vaših podatkov, seveda le za vas, povem: vaše Število življenjske poti je 9, kar pomeni, da ste po duši zdravilec. Nič nenavadnega ni, da je okoli vas prisotna bolečina, kajti vaše poslanstvo je pomoč šibkejšim. Pomembno pa je, da tuja bolečina ne izčrpa vas, takšni nič ne pomagate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.