Magazin > Horoskop in Numerologija
26 ogledov

Odgovor – ŠIFRA: pedagogika

numerologija Shutterstock
Zadnjih devet mesecev je neverjetnih, že ko mislim, da sem dosegla dno, zopet udari nekaj novega in nato spoznam, da vem znova in znova tonem globje. Predvsem me zanima področje ljubezni, je ta oseba, ki je trenutno v mojem življenju prava, se je vredno truditi?

Letošnje leto je bilo vaše osebno leto pod vplivom števila 1, ki označuje leto prebojev in novih začetkov. Predvsem je to čas, ko se od vas pričakuje samostojnost. Pomembno je ohranjati fokus na prihodnost; kakorkoli so izzivi vse težji, morda nosite s seboj prtljago, ki bi jo morali opustiti že leta 2010?

V letu 2012 vas čakajo predvsem izzivi na področju medsebojnih odnosov in komunikacije. Vaše Število duše je 9, kar pomeni, da zdravilno vplivate na osebe okoli sebe. Oseba, za katero vas zanima, ima Število duše 8, kar pa pomeni, da bi bil vajin odnos naporen v smislu – rad ima prav in vsekakor  na nek način pričakuje, da se stvari odvijajo kot on želi. Bodite pozorni ali imata enake nazore.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.