Magazin > Horoskop in Numerologija
25 ogledov

Oktobra bomo začeli znova

Lili Sorum Anže Godec
To je čas, ki bi ga lahko opisali tudi kot nepopisan list papirja. Prazno platno. Pomemben čas. Previdno izbirajte barve, s katerimi boste ustvarjali - izbirajte vzorce, prelivanje odtenkov …

Kaj boste naslikali ter nato skrili? Morda, ker ne verjamete, da je možno? Vas je nemara sram Vaših želja? Ne zaupate v svoje sposobnosti? Vase ali v življenje? Kaj je razlog, da temnite svojo lastno svetlobo in srečo? Niste se rodili, da bi trpeli. Niste se rodili, da bi dvomili Vase ali, da bi sebe zatirali.

Število 10 je karmično število – označuje preboj, neke vrste preporod. Za nami je najtežje obdobje, tema in odplačevanje karmičnih dolgov.

Vaša preteklost naj ne definira vaše prihodnosti. Slabše izbire, odločitve in dejanja  so del preteklosti vseh izmed nas. Oktober je pomemben čas, ko bo dana možnost, da jih popravite. Naj si še tako želite, izbrisati jih ne morete.

Ko storimo škodo - namerno ali nenamerno - učinek ostaja; četudi mi zbežimo. "Hit and run" je izraz v angleščini – za osebo, ki jo je zbilo avto, ni razlike, ali je voznik zbežal – še vedno je povožena. Razlika je v duši voznika, ki bo živel z zavedanjem kaj je storil. Pred nami je čas vala sveže energije -  take ki je še ne poznamo.

Poguma

Tiste resnične vere, da zmoremo, čeprav nas bodri le naša vera. Kot otrok, ki verjame, da je vse možno. Kot čmrlj, ki se ne ozira na zakone težnosti in leti, leti, leti. Kaj Vas ovira? Zakaj niste čmrlj? Odločitev ali boste gosenica ali se preobrazite v prečudovitega metulja – bo oktobra Vaša. Ne dovolite, da bi kdorkoli ravnal z Vami, kot da ste črv.

Še misel: ni vas strah neznanega, strah vas je, da ne bi znali.

V mesecu oktobru vam želim vse dobro in najboljše!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.