Magazin > Horoskop in Numerologija
962 ogledov

Pazite se teh znamenj: Radi manipulirajo in so na to ponosni

astrologija, horoskop Profimedia
Zdaj boste vedeli, na kaj biti pozorni.

Ljudje z dvema obrazoma se zdijo izjemno prijazni, vendar obstaja skrita stran njihove osebnosti, ki ni tako prijetna ...Dvolična znamenja ljudem ves čas rada dajejo lažne komplimente. Ali pa so nadvse prijazni, a le, dokler je vse svetlo in lepo. Takoj, ko se na nebu pojavijo črni oblaki, izginejo.

Takšni ljudje pogosto trdijo, da so sproščeni in se nikoli ne jezijo, v resnici pa kipijo od jeze. V prepiru bodo zamenjali strani in se postavili na stran zmagovalca. Ko imajo priče, delujejo lepo in kulturno, ko pa so sami ali z nekom, na katerega ni treba narediti vtisa, pokažejo svojo pravo naravo.

DVOJČKI

Ker sta dvojčka upodobljena kot dve združeni figuri, se pogosto štejeta za precej dvolična. Seveda ni res, da so vsi ljudje, rojeni v tem znamenju, dobri manipulatorji, a tisti, ki svoje odlične komunikacijske sposobnosti uporabljajo na strupene načine, zagotovo spadajo v to skupino. To vključuje nenehno širjenje govoric in včasih laži o ljudeh, ogovarjanje prijateljev (in seveda zanikanje tega, ko se jih sooči z dejstvi), pa tudi hvaljenje samega sebe, da bi pridobili naklonjenost in zaupanje drugih. Žalostno je, da se dvojčki pogosto niti ne zavedajo, da so dvolični.

ŠKORPIJONI

Škorpijoni ne marajo laži, vendar pa so zelo dobri v manipuliranju z drugimi ljudmi, zaradi česar lahko postanejo dvolični. Znajo uporabiti glave in srca drugih ljudi v svojo korist. Škorpijoni ponavadi gledajo širšo sliko in imajo velike načrte. Če jim nekdo pomaga pri doseganju ciljev, ga bodo izkoristili. Lahko postanejo tudi ljubosumni na osebo, ki ima nekaj, česar oni nimajo. Potem povedo, da so za to osebo srečni, a v sebi vedo, da to ni res.

STRELCI

Strelci niso ravno znani kot ljudje, ki se želijo spuščati v napete situacije. Všeč jim je, da so stvari lahkotne in zabavne, ker po srcu ugajajo ljudem. Pogosto dajejo komplimente, tudi če tega ne mislijo resno. To počnejo zato, da bi jih ljudje imeli radi, radi pa se tudi pohvalijo s svojimi dosežki. Njihova največja je, da se pogosto ne zavedajo, kako malo pravzaprav vedo o stvareh, za katere mislijo, da jih imajo v malem prstu.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.