Magazin > Horoskop in Numerologija
1103 ogledov

Pripravite se! To nas čaka avgusta!

meditacija Profimedia
Avgust 2014 je mesec pod vplivom števila 8 v letu pod vplivom števila 8 – je sploh treba poudariti, da bo INTENZIVEN?

Vsak avgust, kot osmi mesec, nam pomaga biti kar največ, kar smo lahko. Avgust 2024 zato prinaša močne energije in ključne dogodke! Preko njih lažje dojemamo, česa smo sploh sposobni, kako neizmeren je naš potencial ter kako močni smo mi!

Julij učenje, avgust praksa

Avgust 2024 prinaša mnogo novih in pa drugačnih možnosti ter priložnosti. Julij je bil čas analiziranja, raziskovanja ter predelovanja
naših podzavestnih vzorcev. Zdaj prihaja čas, da jih uporabimo! Formula za uspeh: znanje + delovanje!

Avgust 2014 prinaša soočenje s seboj

Saj vemo, da lahko bežimo, a sami sebe venomer spakiramo s seboj. Ko prevzamemo odgovornost, s tem pravzaprav odpremo ogromno dragoceno skrinjico moči in notranjega zaupanja vase. Tako aktiviramo svoj potencial! Imamo možnost dela na samopodobi in na sebi. Imamo možnost odpreti vrata čudežem. Brez tega, da smo, kdor smo, ne živimo sebe. Kadar se vdamo v usodo, pravzaprav predajamo svojo moč. Kadar iščemo odgovore izven sebe, se tudi odrekamo svoji moči. V avgustu se bomo ravno zato srečevali z izzivi avtoritete in ega ter tudi občutki uporništva. In kakšen je upornik? Rine z glavo skozi zid. Namig:
ponavadi že obstajajo vrata.

Integriteta na preizkušnji

Ali smo ali nismo vedno oseba integritete se pokaže šele v izjemnih okoliščinah. Pomembno je, da stojimo za lastnimi načeli, tudi, kadar stojimo sami, tako pravijo. In ravno TO bo največja preizkušnja meseca avgusta… kot bi vas Življenje vprašalo: ALI MISLITE RESNO? Mislite resno? Mnogokrat trdimo, da nam je do nečesa ter da si nečesa želimo in na žalost se mnogokrat nismo pripravljeni temu primerno potrudit. Avgust je čas, v katerem se posvečajte izključno tistemu, za kar ste se 100 % odločili in boste sebe 1000 % investirali.

Avgust je čas manifestiranja!

Zdaj ni več čas za dvom in analiziranje, pa odlaganje, pa prelaganje, pa čakanje čudežne potrditve. Zdaj je čas, da se lotite svojih ciljev in, da ste maksimalno proaktivni!

Zakon privlačnosti

Koncept Zakona privlačnosti je del numerološke razlage / opisa števila 8. Tudi izrek ''tako zgoraj, tako spodaj'' temelji na razlagi
števila 8. Avgust prinaša močne energije, ki nam bodo dale možnost maksimalnega uspeha, če bomo le zaupali v sebe, storili prvi korak in vztrajali.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.