Magazin > Horoskop in Numerologija
774 ogledov

Pripravite se! To nas čaka septembra!

Novice: Zato se obupana mati boji počitnic. Žalost. Profimedia - fotografija je simbolična
September 2024 je čas preobratov in koraka nazaj!

September prinaša intenzivne energije, ki bodo nihale od sebičnih vzgibov do najbolj dobrodelne zamisli. Nihali bomo med nostalgično preteklostjo in hudo potrebo po spremembi in nečem novem. V prvi vrsti pa nam september prinaša možnost celostnega razumevanja (ali big picture po angleško).

September je čas predelovanja preteklosti
Kot deveti mesec nam venomer postreže s pogledom v preteklost, z razumevanjem in nemara celo potrebo po še enem poskusu. Pomembno se je osredotočiti na vzrok, zakaj nekaj ni šlo ter razlog, zakaj bi poskusili znova. Mnogokrat poskušamo toliko časa, da dobimo občutek hrčka, ki teka v svojem kolesu v kletki.  Kjerkoli se počutite podobno ujete, boste to močneje občutili.

Čas je za odmik stran od drame
September prinaša enkratno priložnost za odmik in razumevanje situacije, življenja in vas samih, s potrebno distanco. Kaj mislite, zakaj smo tako pametni za druge? Ravno zaradi te distance. Vzemite si čas in stopite korak nazaj ter celostno preglejte svoje življenje. 

Ego!
Smo v letu v znamenju ega. Ta se je še posebno sprožil avgusta in zdaj bi se lahko pri določenih osebah razbohotil. Bodimo pripravljeni na nov val čustvenih manipulacij, izsiljevanj in pa potez narcizma pri osebah, pri katerih tega ne bi pričakovali. Obenem bodimo pozorni tudi kdaj mi želimo za vsako ceno uveljaviti svojo voljo.

Zdravljenje ali beg
Beg pred neprijetnim se set ter tja spretno zamaskira v občutek zdravljenja. Torej, ali ste resnično nekaj predelali in presegli ali nemara se ne želite soočiti z neprijetnimi občutki, je vprašanje meseca. Definitivno pa nas energije spodbujajo v tem, da smo bolj čuječi in prisotni v danem trenutku.

Preobrazba ali konec
Določene situacije, odnosi, načini delovanja bodo dosegli svoj višek! Ali se bo odvila transformacija ali pa bo ponekod tudi počilo … in s tem bo napočil konec neke ere ali zgodbe v življenju. Opozorila bi, da ta preobrazba ne pomeni nujno dviga na višjo raven, ampak lahko zdrknemo tudi po spirali razvoja navzdol. Če bi se to zgodilo, se ne hudujte nase. Naučite se, zakaj vam je spodrsnilo. Verjemite, to se nam vsem kdaj zgodi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.